Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napisalam priv. PilneHej dziewczyny, piszę już z oddziału ginekologicznego. Rano mnie przyjeli, od razu badanie USG. Krwiak sie pomniejszyl, moge plamic jeszcze, bo jest w fazie oczyszczania sie. Dzidzia zdrowa, prawidłowo sie rozwija. Dostaje leki, by krwiaczek szybko sie wchłonąl, no i dalej Duphaston, kroplowka na wzmocnienie. W szpitalu w Szubinie cisza, spokoj. Trafil mi sie pokoj z wlasna lazienka, wiec luksus. W poniedziałek czeka kolejne USG.
Super że maluch zdrowy i że krwiak się opróżnia trzymaj się tam kochanaHej dziewczyny, piszę już z oddziału ginekologicznego. Rano mnie przyjeli, od razu badanie USG. Krwiak sie pomniejszyl, moge plamic jeszcze, bo jest w fazie oczyszczania sie. Dzidzia zdrowa, prawidłowo sie rozwija. Dostaje leki, by krwiaczek szybko sie wchłonąl, no i dalej Duphaston, kroplowka na wzmocnienie. W szpitalu w Szubinie cisza, spokoj. Trafil mi sie pokoj z wlasna lazienka, wiec luksus. W poniedziałek czeka kolejne USG.
No co Ty? Ale numer [emoji16] jednak świat to jest mały [emoji16]My w szpitalu w jednej sali z @joanna153 [emoji16]