reklama

kwietniowe mamy 2020

Ok próbowałam przez kompa sposobem jak dziewczyny radziły. Komunikat nadal ten sam, nie mam dostępu. A w wyszukiwaniu również nie znajduje mi 'kwietniowe mamusie 2020' . Hmm nie znam się na tym ale może w weekendy takie sprawy stoją w miejscu? Szkoda że @leeleeth nam tutaj nie napisała jakiejś informacji , że np do wtorku będzie dostęp itp troszkę nas tutaj jeszcze zostało...
No nic jeszcze chwilę można poczekać .

reklama
Też jestem tutaj na razie i nie mam dostępu, ale dołączyłam później, więc cierpliwie czekam.
U mnie dwa dni z rzędu migrena a teraz jeszcze chyba jakieś przeziębienie łapie. Totalny spadek sił...
Współczuję migreny. Teraz w ciazy miałam dwa razy. Ogólnie jestem 'migrenowa' , ale na szczęście nie boli mnie głowa w ciazy prawie w ogóle. A normalnie to nawet kilka razy w tygodniu.
Zaczyna już mnie łapać stres przed usg wtorkowym, jakoś nie umiem sobie wbić do głowy pozytywnych myśli.

Napisałam 2x do moderator i na żadną wiadomość nie otrzymałam odpowiedzi. Dostępu do prywatnego forum jak nie miałam tak nie mam.

Chyba się pożegnam z Wami. Bardzo mi się nie podoba taki stosunek do ludzi.

Bardzo źle znosze te ciaze, poza tym mam 5 dzieci a o wpisywanie na liste prosilam milion razy, administrator dopisuje do grupy ktora ma dostep nie ja, takze nie wiele wiecej moge, jesli i to nie pasuje to nie wiem co moge Ci poradzic?!

Ok próbowałam przez kompa sposobem jak dziewczyny radziły. Komunikat nadal ten sam, nie mam dostępu. A w wyszukiwaniu również nie znajduje mi 'kwietniowe mamusie 2020' . Hmm nie znam się na tym ale może w weekendy takie sprawy stoją w miejscu? Szkoda że @leeleeth nam tutaj nie napisała jakiejś informacji , że np do wtorku będzie dostęp itp troszkę nas tutaj jeszcze zostało...
No nic jeszcze chwilę można poczekać .

@fuksja12 spokojnie, nie nadrobiłam bardzo dokładnie poprzednich wiadomości.. ale @leeleeth wcześniej napisała post, że zanim każda z Nas otrzyma dostęp do zamkniętego forum, to trochę potrwa, i to nie jest wszystko od ręki.. i to nie jest tylko zależne od niej.

A my, jako forumowiczki musimy też pamiętać, że leeleth, tak jak i każda z Nas ma rodzinę i swoje obowiązki.. więc dajmy jej czas, żeby wszystko ogarnęła i odpisała na wiadomości.

Administrator jest chora tez ma rodzine, my czekalysmy ok tygodnia na watek wiec spokojnie, czekam na wiadomosc i mam na uwadze, ze tu zostalyscie...
dzieki, za zrozumienie ;*

Wlasnei dostalam wiadomosc, ze juz powinnyscie miec dostep.
@Majaga
@Katka11 tp 12.04
@Lauraa7 tp 25.04
@mycha_00
@Agniesiq tp 21.04
@eM..
@Anlika tp 15.04
@Kasia9206 tp 16.04
@Justyna1991 tp 12.04
@Wel tp 22.04
@angelka123 tp 10.04
@Stella_84 tp 12.04
@Malina_93 tp 20.04
@Monia0281
@fuksja12
@Mika90 tp 08.04
@Maluszek04 tp 22.04
@Alaina7 tp 06.04
@Mama90 tp 02.04
takze, probujcie, moze zresetujcie apke przed? i dzialajcie, czekamy na zakmnietym, jesli ktoras nadal nie bedzie miala dostepu to prosze piszcze do administrator bede myslec co i jak ;)

Jeśli korzystasz z aplikacji, to może się pojawić problem z dostępem. W takiej sytuacji wklej ten link do wyszukiwarki internetowej. Po takim działaniu link powinien pojawić się również w aplikacji. Jeśli będziesz mieć problem daj mi znać, pomogę:)
umnie fora zakmniete sie nie pokazuja, i poprzez lupke znalazlam watek :)
powodzenia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry