Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas była dzisiaj grana pizza ze wszystkimi możliwymi składnikami- pepperoni, szynka, kurczak, pieczarki, oliwki, papryka i kukurydza, bo nie wiedziałam na co mam ochotę.No ja właśnie nie mam w sumie żadnych objawów. Oprócz tego, że właśnie naszła mnie ochota na pizzę [emoji23]
Cześć! Super, gratulacje!Cześć Wam. Dołączam prawdopodobnie do kwietniowych mam, u lekarza już byłam i potwierdził ciążę ale na razie jest tylko pęcherzyk a zarodka jeszcze brak, także mam nadzieję że za dwa tygodnie zobaczę już bijące serduszko.
Nie śpię. Syn dziwnym trafem zawsze robi się baaaardzo głodny jak próbuję zrobić sobie drzemkęA śpisz w dzień? Ja staram się wytrzymywać do wieczora.
Witaj [emoji16]serdecznie gratuluję [emoji16] co do objawów to mam tak samo, tylko piersi są bardziej tkliwe, no i jakoś spać nie mogę, a tak to nic poza tym zero objawów ciazowych i też się stresuje troszkę.Cześć Wam. Dołączam prawdopodobnie do kwietniowych mam, u lekarza już byłam i potwierdził ciążę ale na razie jest tylko pęcherzyk a zarodka jeszcze brak, także mam nadzieję że za dwa tygodnie zobaczę już bijące serduszko.
Tylko nie wiem jak ja dam radę przestać się stresować żeby było wszystko ok. Już wolałabym chyba wymiotować, żeby mnie mdliło itd to chociaż być wiedziała że jestem w ciąży a tak to nie mam praktycznie żadnych objawów i się denerwuje