Olineekg
Fanka BB :)
Dzisiaj dokładnie 7+0, więc zaczynamy 8 tydzień, a u Ciebie?![]()
U mnie we wtorek w dniu wizyty będzie 6+0 [emoji4] Mysle, że ty serduszko już na pewno zobaczysz [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj dokładnie 7+0, więc zaczynamy 8 tydzień, a u Ciebie?![]()
Jutro powinno być 6+0. Ja jutro tez wizytuję, bo muszę zmienić lekarzaZadzwonię do tego, do którego chodziłam wcześniej. To on mnie pokierowal do kliniki. Jutro przyjmuje, więc wyblagam wizytę chociaż na sam koniec. Na czwartek mam wizytę w klinice ale może nie będzie już potrzebna to przełoże. Zobaczę co wyjdzie.
Teraz mam 5+6 To rozumiem, że 6 oznacza 6 dzień tygodnia i jutro będzie jeszcze 5+7? A potem 7 tydzien się zacznie. Zaćmienie mnie dopadło... Zobacz załącznik 1014211
Zgadza się. Ale będzie leciał 7 tydzień jakby.. Tak jak teraz pokazuje duże 6.Jutro powinno być 6+0. Ja jutro tez wizytuję, bo muszę zmienić lekarza![]()
Właśnie w apkach 5+6 to siódmy, ostatni dzień danego tygodnia, Bo 5+0 to pierwszy, 5+1 drugi i tak dalej, więc jutro zaczniesz już 7 tydzień.Zadzwonię do tego, do którego chodziłam wcześniej. To on mnie pokierowal do kliniki. Jutro przyjmuje, więc wyblagam wizytę chociaż na sam koniec. Na czwartek mam wizytę w klinice ale może nie będzie już potrzebna to przełoże. Zobaczę co wyjdzie.
Teraz mam 5+6 To rozumiem, że 6 oznacza 6 dzień tygodnia i jutro będzie jeszcze 5+7? A potem 7 tydzien się zacznie. Zaćmienie mnie dopadło...
Wizyty w takim wczesnym czasie czasami bardziej mieszają w głowie, bo często nie ma jeszcze serduszka i człowiek się dodatkowo denerwuje do następnej wizyty czy się pojawi, bo się naczyta że ktoś inny na tym etapie już serduszko widział i stres gotowy.Idę w czwartek rano, będzie to u mnie dokładnie 5+4tc, nie wiem czego mogę się po tej wizycie spodziewać...
Powinnam, ale nie wiem nawet jaki ten lekarz ma sprzęt, więc zobaczymy jutro.U mnie we wtorek w dniu wizyty będzie 6+0 [emoji4] Mysle, że ty serduszko już na pewno zobaczysz [emoji7]
Ja straciłam dziecko w 34 tc, także przede mną najgorsze 16 tc żeby dowiedzieć się że nie będzie tych samych wad genetycznych co miała córeczka
Ja tez jutro na 16:30Kto jutro wizytuje? Ja idę na 16,30. To moja pierwsza wizyta na NFZ i lekarz ma raczej słabe opinie, więc nie nastawiam się, że będzie super, chcę tylko potwierdzić ciążę, idealnie jakbym zobaczyła serduszko.![]()
Bo moja zajmuje się tylko doprowadzeniem do ciąży, a ciąż już nie prowadzi :/ za dużo ma pacjentek, które chciałyby zaciążyć, wiec te z ciążą już odsyła.Zgadza się. Ale będzie leciał 7 tydzień jakby.. Tak jak teraz pokazuje duże 6.
Czemu musisz zmienić?
Rozumiem. To być może i mój podobnie robi. Obecnie leczylam się w klinice i chyba na początku nawet coś wspomniał, że Jaknsie uda to potem będę mogla już do swojego lekarza na miejscu chodzić.Bo moja zajmuje się tylko doprowadzeniem do ciąży, a ciąż już nie prowadzi :/ za dużo ma pacjentek, które chciałyby zaciążyć, wiec te z ciążą już odsyła.
Oj, stawiam u Ciebie na marzec, ale okaże się po prenatalnych.Ja tez jutro na 16:30z OM to bedzie juz 9t4d, ale zobaczymy jak wyjdzie z usg. Ciekawe czy zalapie sie na marzec czy na kwiecien.