Lachopka
Początkująca w BB
Ja zapłaciłam 26 złA ile płacicie i siebie za beta hcg?
Ja nie wytrzymałam i przed chwilą poszłam sprawdzić, a cena mnie przeraziła
W zeszłym roku we wrzesniu płaciłam za bete 30Zł, a teraz Zaplaciłam 43zł.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zapłaciłam 26 złA ile płacicie i siebie za beta hcg?
Ja nie wytrzymałam i przed chwilą poszłam sprawdzić, a cena mnie przeraziła
W zeszłym roku we wrzesniu płaciłam za bete 30Zł, a teraz Zaplaciłam 43zł.
Ja w 4+5 miałam 230 beteBędę jak na szpilkach do 20Wcześniejsze ciąże, która kończyły sie poronieniem z pustym jajem płodowym nie przekraczały mi bety 4 tysiace, mam nadzieję, że dzisiaj będzie dużo więcej..
Mam dzisiaj 5+6, kto miał jaką bete na takim etapie ciąży? Wiem, że się nie porównuje, bo każda ciąża jest inna, ale lubię sobie tak porównywać![]()
Tak, wiem, teraz czekam do poniedziałku i zobaczę co będzie.Tez robilam za wcześnie test- 8/9 dni po zaplodnieniu i nic nie wyszło. Musisz poczekać do dnia okresu
Super, gratulacjeDziewczyny ja już po wizycie po pierwszym USG!
Wszystko jest na miejscu, widać pęcherzyk, ciałko żółte i już nawet zaczęła się akcja bicia serduszka ❣ Nie słyszałam, ale widziałam na USGjejuuu mega się ekscytuje tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża, dalej w to niedowierzam
U mnie jest 5+5 dni i termin wypada na 02.04 czyli tak jak w appce
Kolejna wizyta pójdę 02.09 robiąc wcześniej badania krwi
Ale się cieszę!
Trzymam kciuki za resztę mamusiek i czekam na dobre wieści - testy i usg![]()
To trzymamy dziś kciuki, żeby wszystko było dobrze! Ja nigdy nie robiłam sobie bety, więc nie podpowiem.Będę jak na szpilkach do 20Wcześniejsze ciąże, która kończyły sie poronieniem z pustym jajem płodowym nie przekraczały mi bety 4 tysiace, mam nadzieję, że dzisiaj będzie dużo więcej..
Mam dzisiaj 5+6, kto miał jaką bete na takim etapie ciąży? Wiem, że się nie porównuje, bo każda ciąża jest inna, ale lubię sobie tak porównywać![]()
2707 jakoś tak (Będę jak na szpilkach do 20Wcześniejsze ciąże, która kończyły sie poronieniem z pustym jajem płodowym nie przekraczały mi bety 4 tysiace, mam nadzieję, że dzisiaj będzie dużo więcej..
kochana moja pierwsza beta w dniu miesiączki 9Hej dziewczyny, ja trochę z innej beczki. Ostatni okres miałam od 6 do 10 lipca, owulacja raczej w okolicach 22 lipca, przynajmniej na to wskazywał śluz i testy. Wczoraj test z ledwo widoczną kreską i Beta na poziomie 28mIU/ml, dzisiaj test już bardziej wyraźny. Martwi mnie ta niska beta, jutro nie mam jak zrobić, bo pracuję. Zrobić dzisiaj? W załączniku zdjęcia testów (różowy z wczoraj, biały z dzisiaj). Wybaczcie panikę ale to mój pierwszy raz. Zobacz załącznik 1158891
Widać, widać. Ja wczoraj nie wytrzymałam i jeszcze raz zrobiłam wieczorem, ale nie mam pojęcia, czy to, co widziałam, to kreska, czy moje imaginacje. Więc teraz czekam do poniedziałku.Dzisiaj juz mozna bylo zrobic zdjecie mojego cieniaja to bym chciala zeby wszystko na juz bylo wiadomo
wiec niesmialo, ale chyba sie tu u Was zadomowie
![]()
Ja 6 [emoji123] właśnie czekam na wynik drugiej bety2707 jakoś tak (
kochana moja pierwsza beta w dniu miesiączki 9 [emoji2957] nie wiem czy ktoś miał mniejsza , aktualnie jestem w 7tc5 i serduszko ładnie bije [emoji3]
Betę robiłam co 48 h ładnie przyrastala to się liczy [emoji3]
Ja byłam na usg przed wczoraj i właśnie wyszło 5+6 i widoczne serduszko, zanikający drugi pęcherzyk ciążowy i beta pewnie gdzieś koło 30-40 tysięcy, bo 5 dni wcześniej badałam i beta była prawie 21 tysięcy, ale u mnie okazało się, że był bliźniak tylko niestety zanikł, dlatego pewnie beta taka dużaBędę jak na szpilkach do 20Wcześniejsze ciąże, która kończyły sie poronieniem z pustym jajem płodowym nie przekraczały mi bety 4 tysiace, mam nadzieję, że dzisiaj będzie dużo więcej..