Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Strzelam że ciążaTo zobacz prawie caly tydzien przede mnąJa tez mam brzuch ale naprawde zastanawiam sie czy to ciaza czy zwykle wzdęcie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Strzelam że ciążaTo zobacz prawie caly tydzien przede mnąJa tez mam brzuch ale naprawde zastanawiam sie czy to ciaza czy zwykle wzdęcie
![]()
"Podczas kaszlu i kichania wyprostuj się i skręć głowę w bok. Ułatwisz mięśniom dna miednicy automatyczne napięcie, które zrównoważy wytworzone ciśnienie śródbrzuszne."Ale np na stojaco i sie gore skrecic
Informuj nas tutaj, trzymamy kciuki napewno jest wszystko dobrzePowiem Wam, że siedzę na IP, bo po drzemce o 17:00 w toalecie krew, jednorazowo, ale muszę sprawdzić.
Doczytałam dopiero, super że wszystko okJestem po badaniu wszysko ok, Dzidzia ❤ma się dobrze, serduszko zasuwa ❤, możliwe że to po długim badaniu w piątek, ze jakies naczynie jest wrażliwe, nawet po 48h! Dzięki Kochane!
Dokładnie, stres do jutra by złapać badanie USG. Ja czułam, że wszystko jest w porządku ❤❤❤!No widzisz ja byłam pewna ze wszystko jest dobrze!dobrze ze sprawdziłaś bo bys sie niepotrzebnie stresowała
Dzięki piękne
BARDZO dziękuję za kciukiInformuj nas tutaj, trzymamy kciuki napewno jest wszystko dobrze![]()
U mnie też jest co niedzielę. A żeby był to robię w sobotęU mnie rosół jest co niedzielę. Właśnie makaron dochodzi i zaraz będzie jedzone![]()