reklama

Kwietniowe mamy 2021

Jeej u mnie głównie słodkie, choć wczoraj to wgl mix za mną chodził, obiadów mi się nie chce jeść więc zrobiłam zupę ogórkowa taka kwasniejsza 😋a na kolacje raaacuchy ile ja ich lat nie jadłam 😋, a na śniadanie standard jakieś kanapki, jajko, jajecznica serek wiejski, najgorszy problem mam z obiadami bo wszystko blee, chyba będę sobie i swojemu oddzielnie robić, bo on musi koniecznie mięso a ja tylko skubnę. No właśnie co dziś serwujecie na obiad? Może zgapie 😜
Pati, wygląda na to, że możemy razem się stołować 😄 A na obiadek może zrobię zupę krem z dyni 🤔

reklama
Ja obstawiam od początku że córka, gorzej jak się pomylę bo syna troche pod uwagę nie biorę, będę zawiedziona, ale najważniejsze by zdrowe! Zobaczymy ilu nam się sprawdzi przeczucie! 😜
Ja dokładnie tak samo😜 prenatalne mam 8 października, to juz będzie mocno na styk 13+5, wiec jest szansa na płeć... ostatnio mi powiedział płeć jakoś po 12 tygodniu

Pytałam się wczoraj podczas zapisów, czy muszę być z pełnym pęcherzem podczas prenatalnych to Pani z rejestracji zaśmiała się i powiedziała, że nie ;)

Ja jakiś czas temu chodziłam do ginekologa - siostry zakonnej i ona była bardzo delikatna i naprawdę miała super podejście i super wyposażony gabinet. I do tego jeszcze jednorazowe kapcie i fartuszki, by z łazienki nie chodzić z gołym tyłkiem. Ale takich spódniczek to nigdzie nie widziałam :D

Powiem wam, że po porodzie też dostałam znieczulicy, czy chodzę z gołym tyłkiem czy nie. Ale to i tak nic w porównaniu z moim "ulubionym" szpitalem klinicznym w Poznaniu, gdzie jak masz badanie i wychodzisz z gołym tyłkiem to wgapia się w Ciebie tłum studentów, a mądrzy lekarze nawet czasem nie raczą się zapytać, czy badanie może przeprowadzić student...

Dzień dobry :)
Która z Was polecała kanał z metodą sprzątania z flylady? Wczoraj się za to wzięłam i tak przyjemnie wchodziło się mi do wysprzątanej kuchni :)
@Ja29.29 - najlepiej coś naturalnego, np. mikstura miód imbir cytryna (równe proporcje)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry