Ejzja
Fanka BB :)
Dziekuje KochanaWspaniale się czyta tak silne i pozytywne osoby jak Ty. Zrobiłaś mi dzień - dziękuję.
Życzę Ci by ta siła, optymizm i zdrowa równowaga nigdy Cię nie opuściły a los doświadczał tylko pozytywnymi zdarzeniami.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje KochanaWspaniale się czyta tak silne i pozytywne osoby jak Ty. Zrobiłaś mi dzień - dziękuję.
Życzę Ci by ta siła, optymizm i zdrowa równowaga nigdy Cię nie opuściły a los doświadczał tylko pozytywnymi zdarzeniami.
Ooo jadę do Ciebie, już wyruszamU mnie dziś pierogi z kapustą i grzybami
Ja musialam na wizyte miec ze sobą usg tarczycy i wyniki porobione tsh, ft3,ft4, anty to i cos tam jeszcze. Sprawdzila wszystko, pozniej kazala mi się rozebrać od pasa w górę popatrzyla na mnie podotykala szyi i tyle i leki dala. Kazala wyniki zrobic znowu po 4tyg i jak cos to dzwonic jeśli nie spadnie zeby zwiększyć dawkę.A ja zbieram się zaraz do endokrynologa.
Może mi ktoras z Was przybliżyć co on będzie mi robic? W sensie jak te badania wyglądają?
Ja usg nigdy nie miałam. To moja pierwsza wizyta. Wyniki z krwi mam i to kazali tylko mieć. A co masz stwierdzone?Ja musialam na wizyte miec ze sobą usg tarczycy i wyniki porobione tsh, ft3,ft4, anty to i cos tam jeszcze. Sprawdzila wszystko, pozniej kazala mi się rozebrać od pasa w górę popatrzyla na mnie podotykala szyi i tyle i leki dala. Kazala wyniki zrobic znowu po 4tyg i jak cos to dzwonic jeśli nie spadnie zeby zwiększyć dawkę.
Troszke może,ja poszlam na badania tydzien po przeziębieniu cos tam wypadlo ze skali ale lekarz powiedzial ze okDokładnie, mnie też to forum trochę dobija. Tez wkręcam siebie niepotrzebnie jak czytam. Mijam posty o poronieniach, a czytam o wizytach i pięknych serduszkach
Ja czekałam az wyzdrowieje mam jeszcze lekko zapchany nos ale tak delikatnie. Myślicie, że to może wpłynąć na wyniki morfologii i moczu? W piątek mam zamiar jechać i zbadać