Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a czy położnej nie wybiera się dopiero w szpitalu po porodzie?Dziewczyny pytanie do Warszawianek. Czy macie wybrane polozne środowiskowe? Ja zupelnie nie wiem jak sie do tego zabrac.....
Właśnie dzis włączę nawilżać i spróbujęA może jakiś nawilżać powietrza na noc? Albo choć szklanka z zaparzoną miętą?
Ja mam tak regularnie jak zaczynamy sezon grzewczy ze po prostu za sucho w domu i drapie gardło :/
Dokładnie, A na końcu tekst: hmmm i tak nie wiem co i gdzie, tu nic nie widaćZnam z autopsjiZawsze jest: „No dobrze, powiedz mi gdzie co jest na tym zdjęciu.”
![]()
Ja patrząc na dzieci wśród znajomych czy rodziny, to pierwsze dziecko to ksero ojcamój mąż przy pierwszym dziecku też chciał córkę, bo twierdził, ze to będzie taka mała księżniczka tatusiaale jak na prenatalnych dowiedzieliśmy się, że będzie synuś to już się tak nastawił, że nie chciał żeby na następnych badaniach okazało się, że jednak to dziewczynka
No i jest synuś tatusia, który dosłownie jest jak skóra zdjęta z ojca
tylko oczy ma moje
![]()
Kurcze ja troszkę smutna.. Bo jesteśmy pewni że córka... No ale oby tylko zdrowe... Zobaczymy jak coś się pokaże i wtedy napisze... Moje ph7. Chocuaz nie wierzę w takie zabobony.. Bo chiński pokazuje córkęSprawdziłam sobie to pH w ciąży z synem i na początku miałam 7, a po miesiącu 6,5 i tak już mi do końca ciąży zostało![]()
O kurczaczki to identycznie jak ja na samym początku 7 a teraz 6,5 , skisne do wtorku [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1751][emoji1751]szkoda , że nie mam wyników z młodą , chociaż trzymanie 11 lat wyników moczu byłoby dziwne [emoji23][emoji23]Sprawdziłam sobie to pH w ciąży z synem i na początku miałam 7, a po miesiącu 6,5 i tak już mi do końca ciąży zostało [emoji13][emoji4]