Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję, piękne mocne krechyHej kochane! Dziś 33 dc, 1 dzień przed @. Test z czułością 25 mlU ❤ ❤ Według aplikacji termin wychodzi 31-03-2020/ 01-04-2020 więc pozwole sobie u was przycupnąć! ❤
Ja coś tu widzęŁadnie ciemnieje u Ciebie.
Mój test sprzed chwili. Liczyłam na bardziej spektakularny wynik. Dzisiaj 24 dc. Sama już nie wiem. Jeśli w czwartek/piątek nie dostanę okresu, to chyba dopiero uznam, że to ciąża . Co myślicie? Zobacz załącznik 1151416Zobacz załącznik 1151417
Właśnie taki był mój pozytywnyŁadnie ciemnieje u Ciebie.
Mój test sprzed chwili. Liczyłam na bardziej spektakularny wynik. Dzisiaj 24 dc. Sama już nie wiem. Jeśli w czwartek/piątek nie dostanę okresu, to chyba dopiero uznam, że to ciąża . Co myślicie? Zobacz załącznik 1151416Zobacz załącznik 1151417
Gratulacje! Mój taki sam bladzioch ma już 5 miesięcyTulcia ładne kreski, liczyłam dzisiaj na takie, a zobaczyłam bladziocha. Ale jestem dopiero w 24dc, może jak będę w 33 dc jak Ty to też zobaczę tłuste kreski.
Boli was podbrzusze? Mnie tak jak na okres, w poprzednich ciazach nic mnie nie bolało. Podobno każda ciąża inną, a ja porównuje z poprzednimi i teraz jest jakoś inaczej. Zobacz załącznik 1151441
Gratulacje , :-) jesteśmy na tym samym etapie ciąży. Mam taki sam termin. Kiedy wybierasz się do lekarza?Hej kochane! Dziś 33 dc, 1 dzień przed @. Test z czułością 25 mlU [emoji173] [emoji173] Według aplikacji termin wychodzi 31-03-2020/ 01-04-2020 więc pozwole sobie u was przycupnąć! [emoji173]
Spokojnie, 24dc to bardzo wcześnie. Fajnie że w ogóle coś wyszło :-) trzymam kciuki. Może na betę byś poszła? Rozwiałoby Twoje wątpliwości.Tulcia ładne kreski, liczyłam dzisiaj na takie, a zobaczyłam bladziocha. Ale jestem dopiero w 24dc, może jak będę w 33 dc jak Ty to też zobaczę tłuste kreski.
Boli was podbrzusze? Mnie tak jak na okres, w poprzednich ciazach nic mnie nie bolało. Podobno każda ciąża inną, a ja porównuje z poprzednimi i teraz jest jakoś inaczej. Zobacz załącznik 1151441