Myszko
Fanka BB :)
Cudowne nowinyOdebrałam wyniki Pappa Dzidzia ❤ zdrowa i wyniki z krwi przesuneły ryzyko np.1:177 do 1:2597 albo 1:1334 do 1:20000!
Termin porodu 30.03.2021 r. ale i tak tu z Wami najlepiej❤!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudowne nowinyOdebrałam wyniki Pappa Dzidzia ❤ zdrowa i wyniki z krwi przesuneły ryzyko np.1:177 do 1:2597 albo 1:1334 do 1:20000!
Ja będę taką matką i jeśli się okaże, że usg w pakiecie luxmedu to nie prenatalne to nie planuję robić. Zobaczę co mąż powie.Dziewczyny czy jako dwudziestokilkuletnie matki robiłyście prenatalne?
Moj kazał się zastanowić i ja je zrobię, ale tak się zastanawiam czy wy też robiłyście przy pierwszym dziecku?![]()
Trzymaj sie kochana,ale mam nadzieje ze moze zmienisz zdanieHej nie mialam czasu za bardzo przez 2 dni wchodzić na forum tylko tak na szybko i powiem Wam te dwa dni przeszlam sobie spokojnie, nie martwilam siedzis weszłam na forum zaczelam czytać o tych tsh gdzie ja dopiero mam zlecone badania w poniedziałek (dzis mam 9+3) a z synem w ciąży mialam ponad 4 i się nie martwilam bo lekarz nic nie mowil ja nie czytalam, ze zaczelam poprostu mieć dola, że może mam za wysokie, może juz z moim dzieckiem w brzuchu jest cos nie tak, a przez te 2 dni nawet nie przyszło mi to do głowy
Tak więc postanowilam sie z Wami pożegnać i spędzić czas spokojnie bo forum działa na mnie dołującożyczę Każdej z Was zdrowej i spokojnej ciąży
![]()
Czy tylko ja jak się obudzę w nocy, to nie moge spać? A jak zaraz ma dzwonic budzik to nagle chce mi się tak okropnie spac![]()
Tak mając 22lataDziewczyny czy jako dwudziestokilkuletnie matki robiłyście prenatalne?
Moj kazał się zastanowić i ja je zrobię, ale tak się zastanawiam czy wy też robiłyście przy pierwszym dziecku?![]()
Zadzwonię w poniedziałek i się umówię, u mbie prenatalne będą koło 20 październikaTak mając 22lata
Spytaj czy musisz... Ja musiałam...Zadzwonię w poniedziałek i się umówię, u mbie prenatalne będą koło 20 października![]()
Ja zamówiłam i odesłałamJa chyba zwariowałabym z szukaniem tętna dzidzia i tak lekko wszystkim panikuje postaram się nie kupować tego haha
![]()
Super....Odebrałam wyniki Pappa Dzidzia ❤ zdrowa i wyniki z krwi przesuneły ryzyko np.1:177 do 1:2597 albo 1:1334 do 1:20000!