mayfly
Fanka BB :)
Ja w wieku 27 lat robiłam pappaDziewczyny czy jako dwudziestokilkuletnie matki robiłyście prenatalne?
Moj kazał się zastanowić i ja je zrobię, ale tak się zastanawiam czy wy też robiłyście przy pierwszym dziecku?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w wieku 27 lat robiłam pappaDziewczyny czy jako dwudziestokilkuletnie matki robiłyście prenatalne?
Moj kazał się zastanowić i ja je zrobię, ale tak się zastanawiam czy wy też robiłyście przy pierwszym dziecku?![]()
WspółczujęWłaśnie to ból taki migrenowy.. Cała prawa strona mnie boli i zaraz oszaleje bo mnie wszystko drażni :/
ojej ale supera ja też coś takiego czuję od dwóch dni i tez myślałam, że mi się wydaje, ale pamiętam, że z synem czułam to samo i to były ruchy dzieckapani doktor ostatnio mi powiedziała, że niedługo powinnam zacząć czuć ruchy i tak jak to powiedziała, tak wieczorem poczułam pierwsze ruchy
![]()
Gratuluję dobrych wieści odnośnie dzidziDziudziu gratuluję i cieszę się razem z Tobą :-)
Kwiatek cześć :-)
U mnie średnio. Twardnieje mi brzuch od jakiegoś czasu, w nocy mnie to budzi. Położna kazała się oszczędzać, tym bardziej jak usłyszała gdzie pracuję. Ja naprawdę próbuję robić minimum, ale też nie chce dziewczyn zostawiać ze wszystkim samych. U mnie dwie są starsze maja 55 i 62 lata i jedna młoda.
Z lepszych wieści, to miałam mieć dzisiaj wyniki z krwi z prenatalnych. Jeśli by dzwonili, to znaczy, że ryzyko jest wysokie, jeśli nie dzwonili to luz. No i nie dzwonili. Wiec dzieciątko zdrowe ;-)
Z gorszych wieści, to dzwonili w sprawie mamy. We wtorek była na badaniu, dzisiaj juz byl telefon. Umówili ją do lekarza na wtorek. Nic więcej nie wiem, bo nie chcieli powiedzieć. Cały weekend w niepewności. Myślę, że jakby nic nie było złego, to by nie umawiali tak szybko wizyty i by nie dzwonili, bo oni tak robią. Ech :-(
Zmykam :-(
Rozbija się o guza w piersi... robiła bjopsje we wtorekGratuluję dobrych wieści odnośnie dzidzi [emoji7] a co do mamy współczuję tej niepewności ale może jednak jest wszystko dobrze , z drugiej strony jeśli jest coś niepokojące to dobrze że szybko działają , głowa do góry [emoji847]
Wystarczy zwykla oliwka czy tlusty krem dla poślizgu, poprostu łatwiej wtedy poruszaćA smarujesz czyms?bo ja nie mam zelu ani nic,nie wiem czy to cos pomaga?
Jakie cudowne wieści! ❤Odebrałam wyniki Pappa Dzidzia ❤ zdrowa i wyniki z krwi przesuneły ryzyko np.1:177 do 1:2597 albo 1:1334 do 1:20000!
Termin porodu 30.03.2021 r. ale i tak tu z Wami najlepiej❤!