Czarna 36
Fanka BB :)
wyluzuj....serioTak czytam Wasze wypowiedzi nt różnych dolegliwosci i sie zaczynam na maksa martwic, bo ja nie odczuwam niczego, mdlosci, bólów, zupełnie nic. A do wizyty jeszcze tydzień czasuZwariuje do tego czasu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wyluzuj....serioTak czytam Wasze wypowiedzi nt różnych dolegliwosci i sie zaczynam na maksa martwic, bo ja nie odczuwam niczego, mdlosci, bólów, zupełnie nic. A do wizyty jeszcze tydzień czasuZwariuje do tego czasu
![]()
Ja tez za tydzień mam prenatalne.No ja wlasnie prenatalne mam również za tydzien, 2 dni po wizyciw kontrolnej, takze stres podwójny hehe
To jesteśmy prawie na tym samym etapie, ja 11+511+1więc w sierpniu widziałam serduszko i teraz czekam na prenatalne
![]()
Próbuję.... seriowyluzuj....serioJesteś szczesciarą
![]()
Idziemy prawie wszystkie rownoTo jesteśmy prawie na tym samym etapie, ja 11+5![]()
No to faktIdziemy prawie wszystkie rowno![]()
Ponoc ma w składzie za duzo czegoś tam, wit. A czy cos takiego.napewno nie chodzi tu o to ze jesz surowiznę . ja tam unikam takich smakołyków ale przecież każdy ma swój rozumale jak jest pieczona? To czemu nie?
hmmm za duzo tych zakazówPonoc ma w składzie za duzo czegoś tam, wit. A czy cos takiego.napewno nie chodzi tu o to ze jesz surowiznę . ja tam unikam takich smakołyków ale przecież każdy ma swój rozum![]()
tak seriami,część dziewczyn jest juz w ok 13 tyg ...nas parę w 11,ale fajnie, mozna wymienic sie odczuciami na kazdym etapieNo to fakt![]()
Czlowiek uczy się cale zycie wszystko przed tobą,hmmm za duzo tych zakazówNawet o polowie nie wiem
![]()