Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja mam podobnie chcialabym byc juz po tych badaniachŚciskam piąstki za Was. Teraz już poprostu musi być dobrze.
Ja jutro wizyta kontrolna i narazie stresu nie ma ale jak pomyślę o prenatalnych w przyszłym tygodniu to serce mi przyspiesza![]()
A ja piję melisę....bo dobrze działa na spokoj w ciazy i nie jest zabroniona a nawet wskazana.....z hibiskusem tez pare herbat wypilam bo nie wiedzialam ze go nie mozna pic ....wiec chyba wszystko z umiarem i bedzie okJa się w końcu wkurzyłam i zrobiłam sobie herbatę z miodem i cytryną, bo od dwóch tygodni mam suchy kaszel. Myślę, że od klimy w pracy :/ Macie rację dziewczyny, że nie ma co przesadzać. Każda herbata owocowa jaką mam jest z tym cholernym hibiskusem, nawet malinowa. Na melisie mam napisane wołami, jesteś w ciąży nie pij bez zgody lekarza. Już nie mam co pić! Mam jakiś miód z supermarketu, więc zakładam, że jest bezpieczny. Takiego bezpośrednio od pszczelarza, albo jak tutaj mówią raw honey, pewnie bym nie użyła.
Super, że wszystko dobrzeHej dziewczyny ja po, prenatalnychdzidziuś ma 7cm z OM 6.04 ale z USG 5.04. Ale masakra musiałam, wyjść gabinetu iść zjeść coś słodkiego II napełnić pęcherz i wrócić bo, maluch się obrócić niechcial, płci nie powiedział. NT 1,7mm wszystko prawidłowo, nosek jest
wyniki z krwi 1:19035 . Kolejne badania prenatalne 30.11 to będzie 22tc
Ja też mam 10+3 . W środę idziemy na USG z bliźniakami jednoojajowymi są częstsze wizyty co 2 tygodnie na szczęście możemy częściej się widzieć
SuuperHej dziewczyny ja po, prenatalnychdzidziuś ma 7cm z OM 6.04 ale z USG 5.04. Ale masakra musiałam, wyjść gabinetu iść zjeść coś słodkiego II napełnić pęcherz i wrócić bo, maluch się obrócić niechcial, płci nie powiedział. NT 1,7mm wszystko prawidłowo, nosek jest
wyniki z krwi 1:19035 . Kolejne badania prenatalne 30.11 to będzie 22tc
Ja też lodyja też! U mnie lody muszą być w zamrażalniku! To jest must have po prostu!![]()
A ja ostatnio tylko big milki ❤o mamo!! Kocham malinowe Magnumy!!! ❤❤❤![]()