Ja też mam termin 28.04Ja jestem na 28.04!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam termin 28.04Ja jestem na 28.04!![]()
mam nadzieje, ze na wizycie 12.10 już się dowiem kto tam mieszka! Na zwykłym usg może mi już w końcu powie!ojj to kto wie, czy synuś u Ciebie w brzuszku nie mieszkaja tak przechodziłam ciążę z synem, ale oczywiście mogę się też mylić
![]()
Monia nie wiem jak u Ciebie ale u mnie 15 stopni i pochmurno niestety [emoji17] zmarznąć nie zmarzne raczej bo samochodem jadę ale ludzie mogą się jak ja wariatkę patrzeć [emoji23][emoji23]Kamiśka, jeśli u Ciebie jest taka pogoda jak u mnie to nawet tego nie próbuj bo jeszcze się przeziębisz [emoji846] Mi nawet w mieszkaniu w rajstopach jest zimno [emoji51] Najgorsze zawsze to czekanie... Ale zostały Ci tylko 2 godzinki [emoji4]
Ja na mojego też narzekać absolutnie nie mogęA u mnie chyba jest na odwrót z mężem. Do męża szybciej dociera ciąża niż do mnie. Nie pozwala mi nawet dźwigać papieru toaletowego jak z nim ide na zakupy
W poprzedniej ciąży był opiekuńczy bardzo, pózniej przejął wszystkie obowiązki w domu bo musialam lezec. Wszyscy go podziwiali a ten obrastał w piórkateraz mimo że jeszcze wszystko robie w domu to co chwile mówi žebym sobie odpoczeła, albo pomaga mi. Najbardziej uwielbiam jak zabiera dwulatka na spacer, bo wtedy mam błogą ciszę. Wczoraj mój Młody przechodził samego siebie a moje nerwy były na skraju... Jak zasnął to miałam aż wyrzuty że tak się wściekam. Za to dzisiaj jest kochany❤
Tak, był już ten tematDziewczyny czy słyszałyście kiedyś o czymś takim jak pH z moczu na chłopca lub dziewczynkę czy któreś się sprawdziło ?![]()
ja mam pH 6,5 i jak nic nie wiadomo z prenatalnych tak nawet z pH moczuTak, był już ten temat
U mnie nie mogę powiedzieć na pewno, ale usg prenatalne wskazuje 90% dziewczynę, a pH mam 5, także na ten moment się zgadza (i oby tak zostało)
Za to moja siostra miała 7-7,5 i urodziła synka wiec u niej się sprawdziło![]()
Ooo super dziękuję za odpowiedź ja mam pH 8 ale mocz badałam w 5 tygodniu ciążyTak, był już ten temat
U mnie nie mogę powiedzieć na pewno, ale usg prenatalne wskazuje 90% dziewczynę, a pH mam 5, także na ten moment się zgadza (i oby tak zostało)
Za to moja siostra miała 7-7,5 i urodziła synka wiec u niej się sprawdziło![]()