Patii_666
Fanka BB :)
Hehe dokładnie, ale jak powiadają nasze wróżki to prawdopodobnie będzie miał tą wymarzona córeczkęRozumiem cie... Ale to ja mam parkę... Mój nie.. On chce bardzo córeczkę.. Zresztą on sobie może chciećważne że zdrowe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe dokładnie, ale jak powiadają nasze wróżki to prawdopodobnie będzie miał tą wymarzona córeczkęRozumiem cie... Ale to ja mam parkę... Mój nie.. On chce bardzo córeczkę.. Zresztą on sobie może chciećważne że zdrowe
Uwielbiam te nasze wróżki... Wkoncu się uśmiechnęłam...Hehe dokładnie, ale jak powiadają nasze wróżki to prawdopodobnie będzie miał tą wymarzona córeczkę![]()
Ja mam zamiar karmić do tak 20 tygodnia ciąży, później odstawiam. Gdybym nie była w ciąży to karmiłabym do maks 2go roku życia - więc i tak niedługo.Moja siostra karmiła syna do4latwięc ja nie wierzę w takie samoodstawienie
a powiedz mi dużo razy w nocy wstaje ci na cyca? Śpi z wami?
A co ty kochana czarujesz ?Wyslalam ale obawiam sie ze powiedza ze 11 tydzien to za wczesnie bo musi byc najmniej 12
Ja juz spodni nie noszę bo mnie cisnąI już coraz częściej muszę odpinać guzik od spodni:/![]()
Spoczko jeszcze wiele wizyt przed NamiEhh ok, zobaczymy, dziękuję Ci bardzo
Kurcze jeszcze nie dawno to spokojna byłam co do płci, ale teraz tyle wizyt tu było, tyle dziewczyn już wie.. Jak ja doczekam do 20tygodnia to ja nie wiem..,![]()
O to jest to, u mnie to samo...Ojej, przerabiałam to niedawno.. U mnie było tak samo póki nie odstawiłam go całkowicie od cyca, odstawiłam zaczął pięknie spać a tak to musiał co chwilę memlac tego cyca, też już sił nie miałam.. Dlatego go odstawiłam, gdyby nie te noce mogłabym go dłużej karmić.. Teraz budzi się sporadycznie, bardziej się kręci i wsadza mi łapki w cyce z przyzwyczajenia
Pewnie dawaj,jaki wiek ciazy napiszA co ty kochana czarujesz ?mogę tez usg wstawić ?
![]()
No napisaly tam czarownice na fb ze za szybko 11 tydzien,jedna napisala ze tak dla zabawy to ze dziewczynka,no niestety za szybko jeszcze,a co ci mowi kaledarz chinski?Ehh ok, zobaczymy, dziękuję Ci bardzo
Kurcze jeszcze nie dawno to spokojna byłam co do płci, ale teraz tyle wizyt tu było, tyle dziewczyn już wie.. Jak ja doczekam do 20tygodnia to ja nie wiem..,![]()