Czarna 36
Fanka BB :)
No właśnie to sa te statystyki PAPP-A. A ile masz lat?Ryzyko podstawowe 1-146 a z moich wyników wyszło 1-68.dal skierowanie na amniopunkcje ale ja się boję. Usg b. dobrze wyszło, nt 1,9 mm.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie to sa te statystyki PAPP-A. A ile masz lat?Ryzyko podstawowe 1-146 a z moich wyników wyszło 1-68.dal skierowanie na amniopunkcje ale ja się boję. Usg b. dobrze wyszło, nt 1,9 mm.
Bardzo dobra decyzja, będziesz miała spokojna ciążeJa mimo wszystko zrobię test nifty , mimo ze każdy mówi ze mam przestać
A może mój taki rozrzutny. 170 zl za wizytę to może się należyNo kurcze nie dostałam i to ani w tej ani w poprzedniej ciąży. Na następnej wizycie składam reklamacje![]()
Opryszka zazwyczaj jak się pojawia to swędzi lub tak mrowi w tym miejscu, no i pojawiają się takie bąbelki z płynem w środku, zazwyczaj jest kilka takich pęcherzyków.... Musisz zaobserwować, a jak nie jesteś pewna to lepiej skonsultuj to z lekarzem, bo słyszałam, że pierwotne zakażenie może być groźne i trzeba je leczyć lekami przeciwwirusowymiDziewczyny, a mi coś wyskoczyło na ustachnigdy nie miałam opryszczki - jak coś to mi właśnie wyskakiwał taki zwykły pryszcz na brzegu ust i teraz znów mi się pojawił i zaczęłam kminić, czy to na pewno nie opryszczka - czy opryszczka różni się jakoś od takiego zwykłego czerwonego pryszcza z białą główką?
Zespół DownaJeny współczujęA co oznacza 21?
No to mamy odpowiedź - ja na nfzA może mój taki rozrzutny. 170 zl za wizytę to może się należy![]()
Co to jest segregator ciążowy?Ma któraś z Was segregator ciążowy? Tak mi się podobają, ale trochę szkoda kasy![]()
Ale juz wariuje wczoraj wózki oglądałam![]()
Tez tak sadze!!!! Chociaz miałabym się zapożyczyć na te 2500 to bym robiła...Bardzo dobra decyzja, będziesz miała spokojna ciąże![]()
Dokładnie.., A ty miałaś już badania? Bo coś pamiętam że miałaś mieć jakoś niedługo?Tez tak sadze!!!! Chociaz miałabym się zapożyczyć na te 2500 to bym robiła...![]()