Monika2211
Fanka BB :)
No i po co napisałaś o tych cheetos’achA ja mam pieczarki marnowane,kapuste kiszona w sloiku,ogorki kiszone,chetossy keczupowo serowe,monte,jednym slowem bylismy w Polskim sklepie i mam zapasy)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i po co napisałaś o tych cheetos’achA ja mam pieczarki marnowane,kapuste kiszona w sloiku,ogorki kiszone,chetossy keczupowo serowe,monte,jednym slowem bylismy w Polskim sklepie i mam zapasy)
A jak Dziewczyny u Was z kondycja? Ja jestem na zwolnieniu, w miare sie wysypiam, malych dzieci nie mam a po spacerze ponizej 1 h czlapie i ledwo ide. Normalnie ze mnie jest sprawny piechur[emoji6] i chodze w szybkim tempie a teraz maz zwalnia bo ja nie nadazam, nie wiem co bedzie potem[emoji6]
U mnie ok, kondycja super. W tamtej ciąży zwolniłam tempo chyba na miesiąc przed terminem. Czasem to mam wrażenie że w ciąży mam więcej energii niż normalnie ale oczywiście bywają też gorsze i ciężkie dni.A jak Dziewczyny u Was z kondycja? Ja jestem na zwolnieniu, w miare sie wysypiam, malych dzieci nie mam a po spacerze ponizej 1 h czlapie i ledwo ide. Normalnie ze mnie jest sprawny piechuri chodze w szybkim tempie a teraz maz zwalnia bo ja nie nadazam, nie wiem co bedzie potem
![]()
Nie wszystkie dzieci też potrafią funkcjonować w rutynie, tak jak nie wszyscy dorośli lubią działać według planu dnia. Cóż, różnimy się między sobą. Jeśli u kogoś rutyna działa, to super, nic Cię w ciągu dnia nie zaskoczy. U nas każdy dzień, szczególnie wieczór był i jest wielką niewiadomą@M_P_90 jeśli chodzi o rutynę usypiania itd to wszystko zależy od dziecka. Moja jak tylko się ją odłożyło do łóżeczka to płakała, nic nie działało. Cokolwiek byśmy nie robili to nie zasnęła by sama, bo potrzebowała mojej obecności. W łóżeczku nigdy nie przespała nocy. Mogłam robić każdego dnia to samo o tej samej porze ale i tak musiała spać ze mną, bo nie było szans, by sama zasnęła.
Moja siostra miała tą z biedronki. Kiepski wkład i porwała jej się na szwach, nie warto według mnieDziewczyny pisalysmy wczoraj o poduszkach dla ciężarnych. Czekam do wtorkowej wizyty z zamówieniem ale spójrzcie co będzie w Biedrze od poniedziałku. Myślicie że to będzie coś warte czy lepiej dołożyć i kupić coś fajniejszego ?
Ja jestem nowa(?) To co, mam się dopisać na tą listę?Może warto przypomnieć nowym mama które doszły że mamy listę mamuś kwiecień 2021 można ją znalezc w lupce. Bo coś pisały dziewczyny o tym by grupe zamknięta potem zrobic.
Ojej, to trzymam kciuki za zdrowie. Na szczęście pierwszy trymestr już prawie za nami, nie martw sięDziewczyny ja się załamałam - u mojej córki jest bostonka w żłobkuteraz mąż był 2 tyg na pracy zdalnej, bo młoda miała katar i nie chodziła i miała iść od poniedziałku, a teraz to nie ma szans
przeczytałam, że bostonka jest bardzo niebezpieczna w pierwszym trymestrze. Ja nie mam szans na wolne w pracy, ale może uda mi się pracować 14-22, choć nie wiem jak wytrzymam. A do tego miałam mieć wizytę we wtorek u Gina na 17, więc będę musiała przełożyć
![]()