elysia141
Fanka BB :)
Ja byłam u genetyka , nic konkretnego nie powiedzieli , ze nie widzi na usg nic złego ale gwarancji mi nie dajeRozważamy nifty jeszcze nie podjęliśmy decyzji , idę do genetyka na konsultacje i wtedy zdecydujemy co dalej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja byłam u genetyka , nic konkretnego nie powiedzieli , ze nie widzi na usg nic złego ale gwarancji mi nie dajeRozważamy nifty jeszcze nie podjęliśmy decyzji , idę do genetyka na konsultacje i wtedy zdecydujemy co dalej.
Ciała ketonowe mogą wyjść w moczu jeśli była długa przerwa w jedzeniu np przed badaniem bardzo wcześnie jadłaś kolację i w nocy dzidziuś "głodował" tak pani diabetolog mi tłumaczyłaDziewczyny przepraszam że tu pisze bo jestem z majówek ale może któraś mi odpowie. Czy stwierdzono u kogoś ciała ketonowe w moczu ? Co to może oznaczać? Niby nie dużo bo 5 ale są
Ja to przechodziłam dokładnie tydzień temuRozważamy nifty jeszcze nie podjęliśmy decyzji , idę do genetyka na konsultacje i wtedy zdecydujemy co dalej.
Ale nie uwazacie, że za mocno sie przejmujecie? Skoro pomiary z usg są dobre, to liczby z wyników krwi są niewazne. Szczegolnie, ze sa to tylko statystyki!Ja byłam u genetyka , nic konkretnego nie powiedzieli , ze nie widzi na usg nic złego ale gwarancji mi nie daje![]()
No ja to dosłownie byłam biała...mam takie zdjęcia dzień po porodzie trzymam synka i on jest żółty, a ja normalnie biała jak trup i na dodatek z ogromnymi sińcami pod oczami...dramatDla mnie też najgorszy był ten spadek wagi po porodzie, bo zjechałam do 50 kg (mam 164 cm) plus właśnie silna anemia i wyglądałam tragicznie...
No u mnie na USG przezierność wyszła podwyższona i biochemia potwierdziła , że coś jest nie tak.Ja byłam u genetyka , nic konkretnego nie powiedzieli , ze nie widzi na usg nic złego ale gwarancji mi nie daje![]()
Ja teraz zaczęłam z wagą 60kg i póki co przytyłam 1kg, ale myślę, że przy naszym wzroście te 61kg nie wygląda źle, a nawet ja się czuję bardziej kobieca, bo mi tak kości nie wystają
No u mnie USG nie wyszło za dobrze i Pappa potwierdziła [emoji1745] więc nie będę się cieszyć z dzieciaczka dopóki nie będę pewna że jest zdrowe , bo jak mam się cieszyć i przywiązywać jeżeli w razie wady rozważam zakończenie ciąży?Ale nie uwazacie, że za mocno sie przejmujecie? Skoro pomiary z usg są dobre, to liczby z wyników krwi są niewazne. Szczegolnie, ze sa to tylko statystyki!
Nikomu zaden lekarz nie da gwarancji, bo żaden nie wie, co może wydarzyc sie przy porodzie.
Proszę wziąć sie w garsc i zacząć cieszyc sie malenstwami, a nie wmawiac sobie i im choroby! [emoji173][emoji8]
Dokładnie ale znam tez dziewczynę u której usg było wzorowe a urodziła chore dzieckoAle nie uwazacie, że za mocno sie przejmujecie? Skoro pomiary z usg są dobre, to liczby z wyników krwi są niewazne. Szczegolnie, ze sa to tylko statystyki!
Nikomu zaden lekarz nie da gwarancji, bo żaden nie wie, co może wydarzyc sie przy porodzie.
Proszę wziąć sie w garsc i zacząć cieszyc sie malenstwami, a nie wmawiac sobie i im choroby! ❤![]()