Czarna 36
Fanka BB :)
SuperDziewczyny, nie mam zdjęcia..
Ale.. Dzidzia ma 4,3 cm nadgoniła 4 dni serduszko 167 chyba, albo 157
Mało ruchliwe to dziecię po matce, ale walnął mi fikolka na koniec. Nogi i ręce na miejscu i widziałam palce!! I stopę!!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperDziewczyny, nie mam zdjęcia..
Ale.. Dzidzia ma 4,3 cm nadgoniła 4 dni serduszko 167 chyba, albo 157
Mało ruchliwe to dziecię po matce, ale walnął mi fikolka na koniec. Nogi i ręce na miejscu i widziałam palce!! I stopę!!![]()
Ja tez na USG mam przeliczenia. Ciekawa jestem co Pappa pokażeOni na mom dopiero przelicza, uwzględniając takie czynniki jak wiek etc i to dopiero jest wynik. Samą krwią nie ma co się sugerować, każdy przelicznik ma indywidualny. Trzeba czekać.
Ja nie mam takiego......Superjakie duże brzuszki mamy
❤
Mój brat powiedział że do porodu to będę mała ciezarowrczka
Ale mi to nie przeszkadza, niech rośnie hihi
A jaki Masz? Chwal sięJa nie mam takiego......![]()
A jaki piękny koteł w tleMój wielki brzusio![]()
Ja mam PaPP-A 4,69 IU/l, a HCG wolna podjednostka beta 92,30 IU/l. Nic wiecej na razie nie wiem, mam nadzieje ze ta beta nie bedzie jakas za wysoka. Na razie musze poczekac, mam nadzieje ze jutro uda mi sie uzyskac odpowiedz- jutro moja gin zapozna sie z wynikiem.A jakie masz bhcg i pappa.. Bo ja też mam tylko te wyniki.. I szukam odpowiedzi brak
No wlasnie nie za bradzo jest co pokazac....Moj jakos nie rośnie tak ladnie jak wasze. Pewnie ktoregos dnia wystrzeliA jaki Masz? Chwal się![]()
No ja też zadzwonię do tego lekarza bo tydz minął.. I mam tylko wyniki.Ja mam PaPP-A 4,69 IU/l, a HCG wolna podjednostka beta 92,30 IU/l. Nic wiecej na razie nie wiem, mam nadzieje ze ta beta nie bedzie jakas za wysoka. Na razie musze poczekac, mam nadzieje ze jutro uda mi sie uzyskac odpowiedz- jutro moja gin zapozna sie z wynikiem.