Myszko
Fanka BB :)
Oczywiściecześć
mam termin wg cyklu ma koniec kwietnia według usg Na początek maja
dziewczyny z.majowej przeniosły się na fb a ja wolę zostać na forum bo też czytam inne tematy
czy przygarniecie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiściecześć
mam termin wg cyklu ma koniec kwietnia według usg Na początek maja
dziewczyny z.majowej przeniosły się na fb a ja wolę zostać na forum bo też czytam inne tematy
czy przygarniecie
Ja czy będę chciała czy nie chciała będę pracować do 8-ego miesiąca, bo potem będę 6 msc bez żadnego dochodu. Uroki bycia imigrantemdziewczyny a jak u was z praca czy większość Już l4
To zgagaA u mnie jak nie urok to sracz.ka
Wymioty mi nie minęły, to od wczoraj zauważyłam pieczenie w żołądku i mostku, wczoraj po herbacie z miodem i cytryna, dziś po płatkach ryżowych na mleku, zaczyna piec w żołądku i idzie do góry, ja to odrazu boję się o zawał jak piecze w mostku..Czy któraś też tak ma?,
Oleczqa miłego urlopu, i podeślij parę fotek krajobrazu to nam się ciepłej zrobi w tej deszczowej burej jesieni..![]()
Dalej jestem zła i zawiedziona, ale na ten moment nic nie boliJak się zezloszcze tez mnie poboli, ale przechodzi jak poleże, zatem łóżko i będzie supernapisz rano jak tam
!
Tak super i baba wychowa.....Oj, znam temat, u koleżanki jest identycznie. Ona siedzi z dwójką, on wiecznie za granicą, a chciałby jeszcze jedno dziecko![]()
No wlasnie mnie do ludzi ciagnie.Chociaz boje sie tych podrozy autobusem w dobie korony. No i od wczoraj mdlosci. II trymestr a u mnie wszystko na opak. Dzis dzien w pracy bedzie taki sobieja tez staram się jak najdłużej do pracy
korposzczur zza biurka ze mnie jest
a w domu to bym dom rozniosła
20 października prenatalne przedemna
Ja czytam rano i wieczorem jak wroce z pracyGratulacje ❤i witaj, bo wcześniej Cie tu nie widziałam.
Słabo widać wyrostek płciowy @Loli05
Widziałaś nasz wróżko?
Sporo Dziewczyn na forum nie pracuje bo jest na L4, albo z dzieckiem w domu, wiec w ciągu dnia pisza, ja pracuję i ciężko mi nadrobić wszyskie posty, ale czytam bo lubię tu być ❤![]()
Ja pracuje głównie w biurze, wystawiam dokumenty dla kierowców i bawię się w lanorantkęMogę spytać gdzie pracujesz? Bo pamiętam, ze lubisz swoją pracę, prawda?![]()
Ile bierzecie tej Pregny dha 2 kapsułki czy 1?To chyba zależy od osoby bo mi się nic nie odbija po pregna dha![]()
mój mnie juz 2 razy pytał ale ja narazie nie czuje potrzebyJakie glupio? nic nie glupio. Ja na pierwszej wizycie poprosiłam o L4 i nie było problemu![]()