mayfly
Fanka BB :)
Mój też, a powiem Ci, że kawki już mi nie trzeba po wizycieBez szału [emoji1787][emoji1787] z 15 lat starszy ode mnie [emoji1751]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mój też, a powiem Ci, że kawki już mi nie trzeba po wizycieBez szału [emoji1787][emoji1787] z 15 lat starszy ode mnie [emoji1751]
ja też tak mam, jakby piorun przeszedł..Ja też tak mam l, nawet jak się podnoszę z kanapy to potrafi zaboleć że w pół się zginam jak stara baba [emoji6]
Po bokach jeden i drugi, macica jakbyMoże sobie coś nadciągnęłas? To z boku, czy na środku?
Tez miałam wysokie. W domu ok a tu podwyższone bo mam stresa zawsze. Wizyta ok, tętno spadło do 169. Ruszało się cały czas wiec trudno było pomierzyć ale za tydzień prenatalne.Ja zawsze u gina ciśnienie mam podwyższone [emoji6] u każdego innego lekarza spoko , tylko właśnie u Niego jest problem , to pewnie przez emocje [emoji6]
Normalne, ale przy przeciąganiu czy wyciąganiu rąk do góry to radzę uważać, bo ja sobie kiedyś tak mocno coś tam szarpnęłam, że odzywało się do końca ciąży...Po bokach jeden i drugi, macica jakby![]()
Mam tak samo, jak za szybko wstane z pozycji lezacej to az mnie zginaja też tak mam, jakby piorun przeszedł..
Ja się tylko przekręcałam na drugi bok, czułam sie6jak słoń przy tym hahahahNormalne, ale przy przeciąganiu czy wyciąganiu rąk do góry to radzę uważać, bo ja sobie kiedyś tak mocno coś tam szarpnęłam, że odzywało się do końca ciąży...
Hahaha aż tak?[emoji16][emoji16]Mój też, a powiem Ci, że kawki już mi nie trzeba po wizycie [emoji41]