reklama

Kwietniowe mamy 2021

Obyś nigdy nie miała takiego numeru , a jak będziesz miała to też Ci powiem , że masz dużo więcej i dlaczego się zamartwiasz [emoji4] i może Cię zdziwię że nie chodzi w tym o to czy masz 1:10 czy 1:100 tylko o to ile razy zwiększyło ci się ryzyko skorygowane od podstawowego i tu jest pies pogrzebany a nie w jedynkach. A ponad 3krotne zwiększenie ryzyka z obu testów to już nie są " numerki" .
Ale spokojnie kochana, wiem że jesteś kłębkiem nerwow, i pewnie wszystko cię wk.urwia..ale wpis loli nie był negatywny, myślę że bardziej chciała cię pocieszyć że będzie dobrze 🤔😍

reklama
Kochana ty tak gadasz jakbys miala 1-10 a masz duuuuzo wieksze numer,oczywiscie ze walcz bo bedzie zdrowe dziecko i bedziesz na siebie zla
I trochę nie rozumiem , nie miałam prawa mieć zwątpienia ? Dwie godziny przeryczalam w samochodzie i tyle. A to , że przeraża mnie amnio to wybacz ma prawo mnie przerażać . Tutaj dziewczyny panikują że je cycki dziś nie bolą a wczoraj bolały [emoji1745][emoji1745] Jeżeli tak bardzo to kole w oczy to postaram się mniej smecic.

I trochę nie rozumiem , nie miałam prawa mieć zwątpienia ? Dwie godziny przeryczalam w samochodzie i tyle. A to , że przeraża mnie amnio to wybacz ma prawo mnie przerażać . Tutaj dziewczyny panikują że je cycki dziś nie bolą a wczoraj bolały [emoji1745][emoji1745] Jeżeli tak bardzo to kole w oczy to postaram się mniej smecic.
Nie. Bo gdzie masz się wykrzyczeć jak nie tu wśród nas? Wierzę, że wszystko wyjdzie dobrze. Mocno trzymam kciuki.
Kiedy masz amnio?

Chyba zupelnie zle odebralas moja wypowiedz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry