Monika2211
Fanka BB :)
Zleci już raz dwa. Teraz masz się rozpieszczać i traktować siebie jak królową20.10 także jeszcze trochę. I tak chwała im bo zapisali mnie możliwie jak najwcześniej. Bo amnio najlepiej robić nie wcześniej niż w 16tc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zleci już raz dwa. Teraz masz się rozpieszczać i traktować siebie jak królową20.10 także jeszcze trochę. I tak chwała im bo zapisali mnie możliwie jak najwcześniej. Bo amnio najlepiej robić nie wcześniej niż w 16tc.
@Tulcia Tobie do soboty już korona planów nie pokrzyżuje więc luzikCześć dziewczyny, nas teraz mało bo dwa dni do ślubu. Lekki stres.. przez ta cała koronę..
Kamiśka wszystko będzie dobrze i trzymaj się![]()
Pchła akrobatka :-)Hej Kobietki [emoji847] Pchełka ma się doskonale [emoji16] Spała na początku badania i zasłaniała sobie buzię łapką, potem się troszkę rozruszała [emoji175] Jest taaaaaka śliczna [emoji24][emoji7][emoji24][emoji7][emoji24][emoji7][emoji24][emoji7][emoji24] Mój się przyznał, że też się strasznie denerwował przed tym USG. Teraz przez chwilę będziemy spokojni [emoji6]Zobacz załącznik 1185903Zobacz załącznik 1185904Zobacz załącznik 1185905
Ciężko z tym przyspieszeniem bo oni z płynu owodniowego "hodują" komórki DNA dziecka i później analizują... I to właśnie chyba tyle trwa.Strasznie długo.. Przecież powinno takie badanie być przyspieszone.. [emoji47][emoji2372]
Och ja i królowa daleko mi do niej [emoji1787]ale postaram , ciekawe co mój K na to [emoji1787][emoji1787][emoji1787] dziękuję kochana [emoji8][emoji8]Zleci już raz dwa. Teraz masz się rozpieszczać i traktować siebie jak królową [emoji4] I obowiązkowe szaleństwo na złocie foodtrack’ów [emoji847]
No tak te cholerne maseczki i ograniczenia wchodzą od soboty.... Mimo wszystko życzę Wam , żeby wszystko się udało i to był najpiękniejszy dzień w Waszym życiu [emoji4][emoji4][emoji3590] daj znać jak poszło [emoji6] trzymamy kciuki!Cześć dziewczyny, nas teraz mało bo dwa dni do ślubu. Lekki stres.. przez ta cała koronę.. [emoji58]
Kamiśka wszystko będzie dobrze i trzymaj się [emoji8][emoji8][emoji8]
Dziekuje! Damy znaćNo tak te cholerne maseczki i ograniczenia wchodzą od soboty.... Mimo wszystko życzę Wam , żeby wszystko się udało i to był najpiękniejszy dzień w Waszym życiu [emoji4][emoji4][emoji3590] daj znać jak poszło [emoji6] trzymamy kciuki!
@Tulcia Tobie do soboty już korona planów nie pokrzyżuje więc luzikGorzej u mnie bo za dwa tygodnie możemy obudzić się w nowej, lockdown’owej rzeczywistości
Wszystko już macie ogarnięte? Goście potwierdzili obecność?
dziewczyny czy usg prenatalne jest przez brzuch?