reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hejka. Dzis sie trochę wystraszyłam:(. Jak sie obudzilam poczulam stały bol w podbrzuszu taki rozpierajacy. Brzuch mi jakby z jednej syrony stwardnial. Jak sie ze tak powiem zalatwilam odpuscili.Nie wiem czy to jelita czy macica. Dziwny bol w dole jakby rozciąganie czuje w sumie od dwoch dni. Dobrze ze mam dzis lekarza bo sie zdenerwowalam😑Ktoras z Was dxiewczyny ma takie dziwne bole brzucha?Na szczescie nie plamię,ale czuję taki dziwny dyskomfort.😔
Ja od wczoraj od 14godz do teraz miałam ból z lewej strony w macicy i okolicy jajnika że wyprostować się nie mogłam ale właśnie mi przeszło 👍 Jutro mam wizytę i tez mam nadzieje ze wszystko ok
Myśle że to normalne ,dziecko rośnie ,wszystko się tam rozciąga
Daj znać po wizycie

reklama
Cześć dziewczyny! Jeden dzień mnie nie było a czytania na pół dnia 😋
Ja od wczoraj w stresie! Dziś idę na USG prenatalne. Boję się bardzooooo!
Jeszcze od rana głowa mnie boli. Normalna migrena, pół głowy i oko 😕 To chyba ze stresu. 😫
Na pewno ze stresu... W przeddzień o dzień wizyty zawsze pęka mi głowa. Trzymam mocno kciuki i daj znać po badaniu 😊 Będzie dobrze 😊

Wstaje do pracy, wczoraj późno sie położyłam i nie moglam usnac, to spamuje 🤪!
Jest u mnie Mama późnym wieczorem dostała wiadomość, ze jej bliski kuzyn wczoraj zginął na motorze i martwie się o nią bo od 2 dni skacze jej ciśnienie, a ta wiadomość juz dołożyła jej mega stresu.

Po pracy poloze sie spać. 👍
Ojej, współczuję 😔
Przesyłam uściski mamie, niech mocno sie trzyma 😘

Jeny dziewczyny jaki ja miałam głupi sen dzisiaj. Śniło mi się, że mogłam od dołu malucha karmić, przez rurkę jakiś mlekiem czy czymś takim, wiecie wsuwałam, a on sobie brał i ssał 😅 I nagle wyskoczył, normalnie w ręce złapałam z pępowiną i musiałam wpychać go z powrotem do środka 😳
Ja z córką miałam taki sen, że wyglądała jak kot i mogłam ją sobie wyciągać z brzucha, kiedy chcialam, a brzuch mialam przeźroczysty, ze wszystko widzialam, co robi 🤣 a barwy sierści miala czarno białe 🤣🤣🤣

Hejka. Dzis sie trochę wystraszyłam:(. Jak sie obudzilam poczulam stały bol w podbrzuszu taki rozpierajacy. Brzuch mi jakby z jednej syrony stwardnial. Jak sie ze tak powiem zalatwilam odpuscili.Nie wiem czy to jelita czy macica. Dziwny bol w dole jakby rozciąganie czuje w sumie od dwoch dni. Dobrze ze mam dzis lekarza bo sie zdenerwowalam😑Ktoras z Was dxiewczyny ma takie dziwne bole brzucha?Na szczescie nie plamię,ale czuję taki dziwny dyskomfort.😔
Spoko Laseczka, nic się nie martw! Mnie co jakiś czas brzuch boli, a co do rodzaju bólu to pełna gama: jak nie wbijana szpila to rozpychanie, rozciąganie, miażdżenie albo rozrywanie. Myślę, że Twój ból na pewno miał związek z jelitami skoro ustąpił po skorzystaniu z toalety. Nic przyjemnego ale musimy mieć na uwadze, że Dzidziusie teraz szybko rosną i rozpychają się na całego. A to niestety może boleć. Fajnie, że masz dziś lekarza bo nie będziesz się niepotrzebnie stresowała 😊

Tak jest Słoneczko ☺😘 Atmosfera czysta jak łza. Nawet colę mi kupił mój ukochany, co także wpłynęło znacząco na poprawę naszych stosunków 😄 Serniczek z czekoladą zjedzony, był wyborny! Jutro w planach szarlotka 🤗
Kochana, a Ty jak się czujesz? Czy jest jeszcze u Ciebie Twoja Mami❤? I jak Twoja teściowa? Podkurowali ją? Bo pewnie to też rzutuje na masę Waszych spraw...
Wiedziałam że chłopaki staną na Wysokosci zadania 👍👍👍😍! Tak trzymać!!!
Ja czuję się bardzo dobrze, wczoraj wizyta u prowadzacej zadowolona, dlala kolejne badania, mocz, krew, a toxo mam robić co 6 tygodni! Utrzymuje mi luteine doustną.

Mimi jest u mnie do soboty, później jestem sama bo Mąż u tesciowej, od środy jest w domu, ale mimo ze zaczyna domowa rehabilitację, to nie potrafi dźwignąć sie sama o wstać. Mówiłam ze ta operacja nie pomoze, dla kogos kto mam 84 lata, 104kg wagi, 158cm wzrostu! Ale ona najmadrzejsza, teraz ma antybiotyki na rozwaloną ranę i ponownie zszytą. Zatem temat rzeka, bo tetaz pija piwo, którego nawazyli. Nie rozumiem ze syn się nie sprzeciwił, tylko jej wtoruje.

No pięknego dnia życzę i słodkiego oczywiście ❤😍🍰😋🍩🍫🍭🧁 wszyyyystkim Mamom i trzymam kciuki za wizytujace dziś Mamy 🤞!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry