Czarna 36
Fanka BB :)
To moje dziecię dzis rano dewastowalo cale podbrzuszeU mnie wczoraj w nocy dawała popalić prawej stronie glownie. Nie wiem, co mają do niej te moje dzieci. Pierwsza córka też bardziej dewastowała mi prawą stronę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To moje dziecię dzis rano dewastowalo cale podbrzuszeU mnie wczoraj w nocy dawała popalić prawej stronie glownie. Nie wiem, co mają do niej te moje dzieci. Pierwsza córka też bardziej dewastowała mi prawą stronę![]()
Tak, Nifty robiłam we wtorek a chciałam wstrzelić się z wynikiem na dzisiaj. I też tak- to już jest z wynikiem z krwii (Pappa). Tzn ten dzisiej wynik badania prenatalnego.Supuper a tpmjuz jest z wynikami pappa?to osobno robilas nifty?tez mysle zeby zrobic ciekawa jestem jak wyglada wynik
Jeszcze nic nie mamMoim zdaniem nie, to nie zagrożenie życia matki i dziecka i dziecko jest w stanie przeżyć poza ogranizmem. Może się mylę.
Dlaczego zadręczasz głowę takimi rzeczami?
Edit masz eybik nifty?
Kochana trzymam kciuki za dobre wynikiJeszcze nic nie mam
Ahhh cudowne są te dzieciPoproszę męża żeby przyciął filmik i zobaczymy czy można go tu wrzucić?... Zobacz załącznik 1186189Zobacz załącznik 1186189Póki co moje baby na fotografii 2d. 3d też mam![]()
O i to chodzi! Dzidzia❤ rośnie, Mama szczęśliwaJa już po prenatalnych. Wyniki bardzo dobredzidziuś na początku spał, potem machal rączkami i nóżkami, wiercił się tak mocno, że ciężko było lekarzowi zmierzyć przeziernosc. Musiałam zmienić pozycje na chwilę, porozmawialiśmy. Stwierdził, że wyglądam na góra 25 lub 26 lat
mam filmik z całego badania i zdjęcia. Super!
Teraz jeszcze tylko czekamy na potwierdzenie w Nifty. Wynik w poniedziałek a połówkowe 1 grudnia.
Ja nawet nie muszę sprawdzać, bo nic nie mam. Aż głupioAaa i z tej okazji proponuje wszystkim babeczkom przejrzenie apteczkijuż któryś raz się o tym przekonuje, ze bandaże i kompresy w ilości dużo to podstawa!
Dziewczyny sprawdzamy apteczki![]()