Dorota991
Fanka BB :)
Cześć , jak tam jest u was z bólami w podbrzuszu od kilku dni mam kłucia aż czuje je czasem w pochwie albo w tyłkuLekarz kazał brać nospe i leżeć jak to u was. U mnie dziś 11t 2d
A mnie boli bardziej jak leżę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć , jak tam jest u was z bólami w podbrzuszu od kilku dni mam kłucia aż czuje je czasem w pochwie albo w tyłkuLekarz kazał brać nospe i leżeć jak to u was. U mnie dziś 11t 2d
U nas jest jakiś głupi zwyczaj, że nawet niezbyt chętnie przyjmują do porodu w szpitalu gdzie nie pracuje lekarz prowadzącyMój lekarz prowadzący nie przyjmuje w żadnym szpitaluwięc nie doradzę... Mogę tylko powiedzieć, że to mało istotna kwestia dla mnie. Trafić na dyżur lekarza z porodem może być ciężko.
Woow to tylko Ci pozazdrościć Twojego tasiemcaA mi znowu spadła waga51,5..
Woow, zazdroszczę. A wymiotujesz mniej jesz? U mnie mimo że wymioty co rano to i tak Waga pewnie do przodu idzie bo to czuje..A ja z wagi 67 kg spadłam już na 59,3, ale czuję się lepiej i mam nadzieję, że waga zatrzyma się i zacznę powoli rosnąć.
Z młodą też tak mialam. Z nia też przytyłam marne 10 kg. I to pytali gdzie te 10 kg, bo nie widaćWoow to tylko Ci pozazdrościć Twojego tasiemca![]()
u mnie prawdopodobnie dziewczynka, Le wczoraj gdzieś czytałam, że na prenatalnych często wychodzą dziewczynki, a na połówkowych okazuje się, że połowa z nich to chłopcy, bo ten wyrostek podnosi się chyba dopiero koło 13-14tcA powiedzcie ktora ma chlopca ktora dziewczynke? Bo widze normalnie same dziewczynki![]()
Ja 13 tydzień i czuję ciągnięcie cały czas. Raz mniej raz bardziej. Dużo leżę staram się nie brać nospy.Cześć , jak tam jest u was z bólami w podbrzuszu od kilku dni mam kłucia aż czuje je czasem w pochwie albo w tyłkuLekarz kazał brać nospe i leżeć jak to u was. U mnie dziś 11t 2d