LaetitiaAinos
Fanka BB :)
Bardzo Ci współczuję..myslami jesteśmy z mężem z Tobą. Bardzo, bardzo mi przykro.Ze rozmiary zostały takie jak byly ostatnio, i ze obumarla ciąża, mam się sama oczyścić jak nie to we wtorek szpital
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo Ci współczuję..myslami jesteśmy z mężem z Tobą. Bardzo, bardzo mi przykro.Ze rozmiary zostały takie jak byly ostatnio, i ze obumarla ciąża, mam się sama oczyścić jak nie to we wtorek szpital
Hehe no tak mozna sie pomylic to prawda ale u mojej koleżanki mial byc na prenatalnych Krzys a jest Marysiau mnie prawdopodobnie dziewczynka, Le wczoraj gdzieś czytałam, że na prenatalnych często wychodzą dziewczynki, a na połówkowych okazuje się, że połowa z nich to chłopcy, bo ten wyrostek podnosi się chyba dopiero koło 13-14tcja byłam w 13+1, więc mam nadzieję, że ta córa u mnie już zostanie
![]()
A to nie powie Wam wcześniej jesli zobaczy lekarz na Usg zwykłym? Ja to mysle ze jak na tym przesiewowym nie zobaczy to za jakis czas moj lekarz mi powieJa połówkowe mam dopiero 2 grudnia to jeszcze tyyyyyyllllllleeeee dni, a ja tak nie lubię czekać
dziewczyny niestety musze was opuścić, mojemu kochanemu nie bije juz serduszko, został sam pęcherzyk![]()
Prześliczna dziecina!!!No i prawdopodobnie dziewczynka. Wady wykluczone. Jak to stwierdził lekarz obraz i pomiary książkowe![]()
Oddycham z ulgą, Stary się cieszy nawet listonoszowi się pochwalił![]()
Czy tylko ja tak mam ze po sikaniu(a sikam chyba co godzine) to analizuje co tam na papierze po podtarciu?jakas obsesje mam
No mam nadzieję że powie ale to połówkowe to takie pewne już raczej...ech w sumie teraz to naprawdę nie ważne...zdjeła mnie kompletnie informacja od @KwiatekM ...trzymaj się, sercem jestem z Tobą...nie wiem co pisać, bo chyba nie ma na to odpowiednich słów...Hehe no tak mozna sie pomylic to prawda ale u mojej koleżanki mial byc na prenatalnych Krzys a jest Marysiau nas w 12 tyg powiedział nie ma mowy o pomylce chłopak i zost
A to nie powie Wam wcześniej jesli zobaczy lekarz na Usg zwykłym? Ja to mysle ze jak na tym przesiewowym nie zobaczy to za jakis czas moj lekarz mi powie![]()
Tez mnie ta informacja calkiem rozbila...No mam nadzieję że powie ale to połówkowe to takie pewne już raczej...ech w sumie teraz to naprawdę nie ważne...zdjeła mnie kompletnie informacja od @KwiatekM ...trzymaj się, sercem jestem z Tobą...nie wiem co pisać, bo chyba nie ma na to odpowiednich słów...
Mam to samo... myśle, ze coraz bardziej sie przywiązujemy do naszych maluszków i dlatego takie informacje nas tak dołują... poza tym tutaj coraz lepiej sie poznajemy i przykro jak któraś odchodziTez mnie ta informacja calkiem rozbila...