Czarna 36
Fanka BB :)
kurcze ja ciągle jem cos slodkiegoCzarna 36
Zawroty glowy mam ciaaaagle, ale u mnie spada cukier bardzo moze zjedz coś slodkiego? Nieraz w sumie mam tez tak o bez powodu od moze miesiąca sie z nimi mecze przejdzie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze ja ciągle jem cos slodkiegoCzarna 36
Zawroty glowy mam ciaaaagle, ale u mnie spada cukier bardzo moze zjedz coś slodkiego? Nieraz w sumie mam tez tak o bez powodu od moze miesiąca sie z nimi mecze przejdzie![]()
ja kocham takie spotkanie w tak dużym gronie i chociaż już się praktycznie nie mieścimy u dziadka w małej, wiejskiej chatce to i tak nie wyobrażamy sobie spędzać święta gdzieś indziejWspaniała rodzina ❤ u mnie jest podobnie. Mama miała również 7 rodzeństwa, tato 3. Ja i mąż mamy po 3. Święta i inne okazję są przecudowne w tak licznym gronie. Mam stół w jadalni, który rozkłada się do 22 osób, a i tak dokładamy inne, żeby wszystkich pomieścić. Na chrzcinach małej byli tylko najbliżsi a uzbierało się 34 osoby. Kościelny planujemy na 10 osób, wliczając w to nas i nie wiem jak to przyjmie reszta
Są fajne książeczki o przyszłym rodzeństwie. Właśnie jestem na etapie wyszukiwania czegoś. Widziałam też takie opowiadające o ciąży. Może takie książeczki pomogą troszkę i myślę też, że angażując starszaka do pomocy przy maleństwie będzie czuł się doceniony i ważny. Czas tylko we 2 z mamą też u nas się sprawdzał. Nawet te 2h podczas drzemki małej dawalo bardzo dużo.
Jej! Mąż ogłosił, że jedziemy do wesołego miasteczka i do restauracji na obiad i coś o spacerku po zoo wspomniał ❤ dam radę?
buziaki![]()
Ja w ciazy w ogóle nie jem wędzonych ryb (bo makrela wędzona?) czytalam ze to nie to samo co gotowanie i smażenie i w czasie wędzenia temperatura nie wynosi 100 stopni C. Pewnie czesc powie "bez przesady" ale tak już mam ze wolę czegoś nie zjesc niż później się zastanawiaćHejja wczoraj 11+6 i tak jak do tej pory nie było problemów z wypróżnianiem (nawet lepiej niż przed ciążą przy moim Zjd), tak wczoraj biegunka i co chwilę na toaletę, choć czasem tylko mi się zdawało, że potrzeba. A jeszcze jadłam makrelę w dzień i później mi było od niej niedobrze, śmierdziała mi w lodówce i poprosiłam innych, żeby zjedli. A już nie byłam wrażliwa na zapachy... Dzisiaj brzuch pobolewa ale fo może trochę od rajstop?
Tak powiedzialam. Nawet spoko przyjeli.Wszyscy codziennie pytają jak sie czuję.Ja chyba cos przegapiłam albo nie pisałaś. Powiedziałaś juz w pracy? I na l4 jakoś miałaś sie decydować?
A co sie stalo bo sie pogubilam?!!!Dokładnie, nie w którym tc byla, ale zmroziła mnie ta wiadomość.
Dobrze, ze nie przeczytałam wieczorem, bo jak bym spala. Eh...
Ja tez mialam wczoraj zawrotyBoze jaki ja wczoraj mialam straszny dzien,w pracy 8 h pozniej do Tesco po zakupy,czekalam na meza 30 min na zimnie zeby nas odebral samochodem.poklocilam sie z nim,on pojechal do pracy,a mi w domu jakies zawroty glowy sie wlaczyly,a przez to wlaczyly sie wymioty,masakra to byla,polozylam sie do lozka,maz obrazony ale dal mu spokoj.teraz boje sie wstac.zawroty glowy jest to cos czego najbardziej sie boje,mialam z tym kiedys duzo problemow i nie cierpie tego.Mam dzis impreze urodzinowa dla synka,przychodzi pare dzieciaczkow,.musze tyle zrobic a boje sie ruszyc
Nie wiem w ktorym tygodniu jestes,ale raczej to rozciaganie macicyAle to raczej kwestia uciskania macicy na narządy? Czy to ma jakiś związek z ruchami dziecka (z której strony boli itp. ;p)
Mnie też dzis zaleje ale to przez syna bo zarządził ze mam z nim lezec i oglądać bajkikurcze ja ciągle jem cos slodkiegoPo wczorajszym zarzadzilam dwudniowy odpoczynek. Nie sprzatam trudno brud mnie zaleje
Ja tez pojechałam na Karowa pp odbiór PAPP-A i to na umowioną godzinę, wizyta 2 min!Ja po Pappa musze zapierniczac z buta....nie wiem czemu mie moga w obecnej sytuacji ich przeslac