reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej dziewczyny co do wyprawki to ja mam wózek, fotelik, łóżeczko, mate edukacyjna, podgrzewacz a nawet wanienkę ale tego nawet nie kupowałam tylko po córce mam No i siostry, co do ubranek to dostanę od koleżanki która urodziła w lipcu bliźniaki dziewczynkę i chłopczyka no i od sióstr które też na początku roku urodziły więc do kupienia w sumie zostanie mi tylko takie pierdoly ale ja i tak czekam z tym wszystkim przynajmniej do połowy ciazy, teraz ten czas szybko leci a potem czym bliżej porodu to się dłuży jak nie wiem :)

Co do szkoły rodzenia to ani w pierwszej ani w drugiej ciazy nie chodziłam a bardzo młodo urodziłam pierwsza córkę, w szpitalu mniej więcej pokazali co i jak i potem instynktownie robiłam :)

reklama
Dziewczyny, trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu 😊
Ja o wyprawce jeszcze nie myślę. Myślę natomiast o organizacji budżetu na ten cel, tak aby to miało ręce i nogi. Kumpela, która jest świeżo upieczoną mamą zadeklarowała pomoc. Pewnie to co można kupię używane.
Pralko-suszarkę mam. Jestem bardzo zadowolona. Miałam wątpliwości bo naczytałam się, że tylko osobne urządzenie ma sens itd. Mieszkam w blokach więc oddzielna suszarka nie wchodziła w grę. I po raz kolejny okazało się, że te opinie z internetu można sobie o tyłek potłuc 😄 Urządzenie jest genialne!
@Tulcia czekamy na poimprezową relację 😊
Miłego dnia 😘
Czesc dziewczyny 😘 U nas wszystko się udało 😍 Tak się cieszę, ze w końcu jesteśmy małżeństwem 😅 Martwiłam się, ze znowu będziemy musieli przekładać. Trochę nas mało bo dużo się działo. Tez moi rodzice przyjechali z Niemiec i staram się dużo czasu z nimi spędzać bo potem nie wiadomo kiedy się zobaczymy. Pokaże wam zdjęcie jakie mam z boku z brzuszkiem, myśle, ze raczej nie było widać 😃 Bawiliśmy się do 2:00 😀 A dziś mamy w końcu wizytę. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok tak długo się nie widzieliśmy z maleństwem. Mam nadzieje, ze dziś dowiemy się kto mieszka w brzuszku bo dziś mamy 16+3.
Swoją droga na zwykłym usg tez na pewno jeżeli będzie możliwość to powie jaka płeć? 😀 dam znać jak będziemy po wizycie. W środę mamy endokrynologa jeszcze, a dziś chyba wyskoczymy na jeden dzień na jakieś spa. Zobaczymy:-) Monika, a jak u was? Wy chyba tez mieliście w ten sam dzień co my ślub?

Załączniki

• 30B494B4-BDD6-43A9-8E66-C23306F9BA72.png
    30B494B4-BDD6-43A9-8E66-C23306F9BA72.png
    693,5 KB · Wyświetleń: 150
Tak, uważam że kupowanie używanych rzeczy ma sens :p

Ja kupuje aktualnie w ciuchlandach dla malucha 😅 bo są dobre jakościowo i kupuje neutralne pokaze Wam chociażby dwa takie kompleciki co sobie skompletowałam i za dwa zapłaciłam niewiem czy 20 zl... Teraz tylko uprać i wyprasować i jak nowe 😅😅😅

Mnie mama jak byłam mała ciągała po ciuchlandach... To trwało wieki.... Dobrze, że chodziłyśmy z koleżanka i jej babcią. Ale i tak za długo tam siedziały, nudy dla 5latek.. Ani ja, ani ona po tych wyprawach w dzieciństwie nie jesteśmy w stanie tam wejść 🙈

Czesc dziewczyny 😘 U nas wszystko się udało 😍 Tak się cieszę, ze w końcu jesteśmy małżeństwem 😅 Martwiłam się, ze znowu będziemy musieli przekładać. Trochę nas mało bo dużo się działo. Tez moi rodzice przyjechali z Niemiec i staram się dużo czasu z nimi spędzać bo potem nie wiadomo kiedy się zobaczymy. Pokaże wam zdjęcie jakie mam z boku z brzuszkiem, myśle, ze raczej nie było widać 😃 Bawiliśmy się do 2:00 😀 A dziś mamy w końcu wizytę. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok tak długo się nie widzieliśmy z maleństwem. Mam nadzieje, ze dziś dowiemy się kto mieszka w brzuszku bo dziś mamy 16+3.
Swoją droga na zwykłym usg tez na pewno jeżeli będzie możliwość to powie jaka płeć? 😀 dam znać jak będziemy po wizycie. W środę mamy endokrynologa jeszcze, a dziś chyba wyskoczymy na jeden dzień na jakieś spa. Zobaczymy:-) Monika, a jak u was? Wy chyba tez mieliście w ten sam dzień co my ślub?

Piękna sukienka 🤩
Boże ja chce swój ślub jeszcze raz 😂

A co do ciucholandów to ja przestałam do nich chodzić gdyz ceny u nas są takie wysokie że to już lepiej iść do sinsay czy innych sklepów i tam sobie kupić za taką cenę nowe...
Jestem podobnego zdania. Nie mam nic przeciw second handom, ale odstrasza mnie zapach i walki na wieszaki jak nowy towar przychodzi. Małpi rozum wstępuje w te kobiety.
Wolę nowe, często w podobnej cenie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry