M_P_90
Fanka BB :)
a czemu się nie zapisałaś od razu po prenatalnych? Do innego lekarza chcesz na połówkowe iść?A daj spokój ja próbuje zapisać na połówkowe, dziś 9 prób i nikt nie odbiera, no gdybym ja tak pracowala....!!!!
Jutro ponawiam probę/y!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a czemu się nie zapisałaś od razu po prenatalnych? Do innego lekarza chcesz na połówkowe iść?A daj spokój ja próbuje zapisać na połówkowe, dziś 9 prób i nikt nie odbiera, no gdybym ja tak pracowala....!!!!
Jutro ponawiam probę/y!![]()
Oo widzisz... dziękuję Ci bardzoBadanie jest przez brzuch,lekarz po kolei sprawdza min kosc nosowa,serce narzady,generalnie czy dzidzia rozwija sie prawidlowo. Ja potem dostałam taki wydruk co bylo badane,ryzyko trisomi statystyczne do wieku i skorygowane i pare jeszcze innycv parametrow. Potem byl test Pappa.
Chciałam jak najdłużej a teraz jak najkrócej [emoji1787] zmęczona jestem. Chciałabym pod koniec stycznia juz skończyć a najlepiej jeszcze wcześniej. O do świąt by było supermarzenia
Piszecie o ruchach, ja jeszcze nie czuję, a to już trzecia ciąża. Za to gazy i jelita aż za bardzo![]()
chce pracować jak najdłużejWłaśnie dziewczyny, a propo... do kiedy planujecie pracować, a w którym momencie przejść na L4 ?![]()
Może kup sobie 2w1? Nosidła z kompletów nie bardzo nadają się jako foteliki. To bardziej antymandaty są a nie bezpieczne foteliki samochodowe z prawdziwego zdarzenia.Laski jak macie jakis upatrzony sprawdzony wozek z Pl to podeslicie linka lub zdjecie,mysle czy moze sobie nie sciagnac z Pl wozka taki 3 w 1
Ja miałam przez brzuch i do środkaBadanie jest przez brzuch,lekarz po kolei sprawdza min kosc nosowa,serce narzady,generalnie czy dzidzia rozwija sie prawidlowo. Ja potem dostałam taki wydruk co bylo badane,ryzyko trisomi statystyczne do wieku i skorygowane i pare jeszcze innycv parametrow. Potem byl test Pappa.