elysia141
Fanka BB :)
Ja jestem zakochana na chwile obecna w hot momLaski jak macie jakis upatrzony sprawdzony wozek z Pl to podeslicie linka lub zdjecie,mysle czy moze sobie nie sciagnac z Pl wozka taki 3 w 1
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem zakochana na chwile obecna w hot momLaski jak macie jakis upatrzony sprawdzony wozek z Pl to podeslicie linka lub zdjecie,mysle czy moze sobie nie sciagnac z Pl wozka taki 3 w 1
Wasi lekarze nie wykonują połówkowych u siebie w gabinecie?
Bo nie mialam skierowania, bo ja mam na NFZ, wiec muszę mieć skierownie.a czemu się nie zapisałaś od razu po prenatalnych? Do innego lekarza chcesz na połówkowe iść?ja się zapisałam od razu jak wyszlam z gabinetu i mam 18.11 połówkowe
Cena ok ,ale troche za hot dla mnie hehJa jestem zakochana na chwile obecna w hot mom![]()
Super a po której stronie była? Prawa lewa?Jestem po wizycie, wszystko jest okej, raczej zostajemy przy opcji ze w brzuszku chowa sie cora, pomiary idealne, tp utrzymuje sie na 3.04![]()
U mnie też bez szopek (mimo że w PolsceJa nie wiem czy to Pappa w Polsce to jakies z laski daja,jeszcze placicie za to i nie miga tego wyslac?ja w szpitalu mialam pobrana krew w srode w poniedzialek przyszedl normalny list i tam kartka z wynikiem,nie jakis piorytet czy cos.bez zadnych szopek itp