Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Upatrzyłam rok po roku za ok 4800.dziewczyny ile wogole planujecie przeznaczyć na zakup wózka
Ja za 900f (okolo 4,5 tys) widzialam na uk stronie zestaw wozek 3 w 1 ,dostawka do lozka i bujaczek ,sa rozne zestawy,dodam ze wozek jest cudny ,mialam spacerowke z uzywana z Icandydziewczyny ile wogole planujecie przeznaczyć na zakup wózka
Ja myślę o używanym tak w okolicach 1,5 tyś [emoji6]dziewczyny ile wogole planujecie przeznaczyć na zakup wózka
Hahaha no mój ma dwa Bibsy, ale to dlatego, że stale gubił smoczek i jak w ciągu dnia może go wg nie mieć i jak go nie widzi to się nie upomina o smoczek, tak do spania to jest mus i tak samo jak się rozbeczy mocno to tylko smoczek go uspokoi, więc jak miał go wcześniej przez cały dzień to ten smoczek wiecznie ginął i normalnie atak paniki jak nie mogliśmy go znaleźćTo prawda. Wszystko zależy od dziecka i jego potrzeb. Mój poza tym potajemnie ssanym w nocy kciukiem nigdy nie ssał smoka bo nie chciał. Za to siostrzenica spała z czterema „bibusiami” i rotacyjnie przez sen je sobie wymieniała![]()
Noooo ekstra!!! Ale sie ciesze co za ulgaWkoncu się dodzwoniłam..
Nie wiem jak wyszedł wykres ale wyniki są super.. Jakby było coś nie tak to doktor dzwoniłby.. Umówiłam się na połówkowe 1.12 wtedy też pokaże mi badania z prenatalnych
Wiesz co on mówi tzn jego sekretarka czy ktoś tam... Ze ja mogłam już dzwonić we wtorek tydz temu.. Bo wyniki są od dawna a jak jest ok to lekarz nie dzwoni tylko przekazuje na połówkowych wynikiNoooo ekstra!!! Ale sie ciesze co za ulga❤! A Cie wytrzymali! No to z górki
!
Wiesz co on mówi tzn jego sekretarka czy ktoś tam... Ze ja mogłam już dzwonić we wtorek tydz temu.. Bo wyniki są od dawna a jak jest ok to lekarz nie dzwoni tylko przekazuje na połówkowych wynikii teraz nie wiem czy on mi to mówił a ja ze stresu zapomniałam
Dziewczyny katuje mnie zgaga 3. dzień. Konpletnie nic nie pomaga. Ciągle czuję kwas taki w dziobie, że szok..
Macie jakieś sposoby oprócz ciepłego mleka? Gumy też mnie nie ratują, a zawsze pomagały..![]()