reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
dziewczyny ile wogole planujecie przeznaczyć na zakup wózka
Ja za 900f (okolo 4,5 tys) widzialam na uk stronie zestaw wozek 3 w 1 ,dostawka do lozka i bujaczek ,sa rozne zestawy,dodam ze wozek jest cudny ,mialam spacerowke z uzywana z Icandy

Załączniki

• Screenshot_20201003-230842_Chrome.jpg
    Screenshot_20201003-230842_Chrome.jpg
    220,4 KB · Wyświetleń: 61
To prawda. Wszystko zależy od dziecka i jego potrzeb. Mój poza tym potajemnie ssanym w nocy kciukiem nigdy nie ssał smoka bo nie chciał. Za to siostrzenica spała z czterema „bibusiami” i rotacyjnie przez sen je sobie wymieniała 😂
Hahaha no mój ma dwa Bibsy, ale to dlatego, że stale gubił smoczek i jak w ciągu dnia może go wg nie mieć i jak go nie widzi to się nie upomina o smoczek, tak do spania to jest mus i tak samo jak się rozbeczy mocno to tylko smoczek go uspokoi, więc jak miał go wcześniej przez cały dzień to ten smoczek wiecznie ginął i normalnie atak paniki jak nie mogliśmy go znaleźć 😱😱😳😳🙈🙈🙈😂😂😂

Noooo ekstra!!! Ale sie ciesze co za ulga😘❤! A Cie wytrzymali! No to z górki 👍😃!
Wiesz co on mówi tzn jego sekretarka czy ktoś tam... Ze ja mogłam już dzwonić we wtorek tydz temu.. Bo wyniki są od dawna a jak jest ok to lekarz nie dzwoni tylko przekazuje na połówkowych wyniki 🙄 i teraz nie wiem czy on mi to mówił a ja ze stresu zapomniałam

Dziewczyny katuje mnie zgaga 3. dzień. Konpletnie nic nie pomaga. Ciągle czuję kwas taki w dziobie, że szok..
Macie jakieś sposoby oprócz ciepłego mleka? Gumy też mnie nie ratują, a zawsze pomagały.. 😭

Wiesz co on mówi tzn jego sekretarka czy ktoś tam... Ze ja mogłam już dzwonić we wtorek tydz temu.. Bo wyniki są od dawna a jak jest ok to lekarz nie dzwoni tylko przekazuje na połówkowych wyniki 🙄 i teraz nie wiem czy on mi to mówił a ja ze stresu zapomniałam

Sądzę, że to by była jedyna informacja jaką byś od niego zapamiętała. Ale ważne, że wszystko w porządku 🤩

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry