reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Rozumiem,ja to bede chciala zeby mlody bral aktywny udzial ale nie chce zeby byl za mnie rodzicem,bo on tez ma prawo do swojego zycia,taka teoria zobaczymy jak to wyjdzie;)
Dokładnie ja tak samo :) młoda będzie pomagała na tyle na ile sama będzie chciała.

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi czyli dzieci dużą różnicą wieku też mogą się "dogadać" , fajnie! Zawsze chciałam mieć nie wielką różnicę między dziećmi a wyszło jak wyszło.

Dokładnie ja tak samo :) młoda będzie pomagała na tyle na ile sama będzie chciała.

Dzięki dziewczyny za podpowiedzi czyli dzieci dużą różnicą wieku też mogą się "dogadać" , fajnie! Zawsze chciałam mieć nie wielką różnicę między dziećmi a wyszło jak wyszło.
Ja to najpierw chcialam tylko jedno,a pozniej maz nie chcial a teraz nam zeszlo z 4-5 lat jak zaszlam!mysle ze jak donosze to pomylse szybko o trzecim zeby byla mala roznica,ale to sa tak odlegle marzenia ze az strach hah

A który masz tydzień? Co wy macie za lekarzy? Mi bez problemu zrobił usg już w 4tc i było widać pęcherzyk w macicy, co było dla mnie bardzo ważną informacją, bo bałam się pozamacicznej ciąży! Musicie wybrać innych lekarzy, bo Ci to jacyś beznadziejni są...
Zgadzam się u mnie też 4tydz ciąży i zrobiła usg... Sama chciała. Dla 0ewbosci czy wszystko ok..

reklama
Ja tak czytam Was i sama popadam w czarne myśli.... Ja pierwszą wizytę mam 20 sierpnia. A pierwsze USG pewnie pod koniec września.... Myślę żeby iść gdzieś prywatnie zrobić.... Kurde powiem Wam że zaczynam się bać chodź u mnie różnica między dziećmi bedzu niecałe 9 i 7 lat, bo między dziewczynkami jest prawie 2 lata różnicy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry