Sechmet
Fanka BB :)
I to jest prawidłowe podejścieRozumiem,ja to bede chciala zeby mlody bral aktywny udzial ale nie chce zeby byl za mnie rodzicem,bo on tez ma prawo do swojego zycia,taka teoria zobaczymy jak to wyjdzie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I to jest prawidłowe podejścieRozumiem,ja to bede chciala zeby mlody bral aktywny udzial ale nie chce zeby byl za mnie rodzicem,bo on tez ma prawo do swojego zycia,taka teoria zobaczymy jak to wyjdzie![]()
7-9 tc? Ja w pierwszej ciązy miałam jakoś 6tc chyba nawet nie cały, a słyszałam piękne bicie serduszka.Powiedziała że to że jest pęcherzyk to nic nie znaczy. Bo może okazać się pusty. I najlepiej robić dopiero w 7-9 tyg USG kiedy jest już zarodek i serce.
Dokładnie ja tak samoRozumiem,ja to bede chciala zeby mlody bral aktywny udzial ale nie chce zeby byl za mnie rodzicem,bo on tez ma prawo do swojego zycia,taka teoria zobaczymy jak to wyjdzie![]()
Ja to najpierw chcialam tylko jedno,a pozniej maz nie chcial a teraz nam zeszlo z 4-5 lat jak zaszlam!mysle ze jak donosze to pomylse szybko o trzecim zeby byla mala roznica,ale to sa tak odlegle marzenia ze az strach hahDokładnie ja tak samomłoda będzie pomagała na tyle na ile sama będzie chciała.
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi czyli dzieci dużą różnicą wieku też mogą się "dogadać" , fajnie! Zawsze chciałam mieć nie wielką różnicę między dziećmi a wyszło jak wyszło.
W 6 tygodniu powinno być już serduszko, jak zarodek osiaga 6mmCzyli w 7 tyg ciąży nie widział jeszcze zarodka...? Ciekawe ja za tydz mam 7 tydz ciazy czyli 6+2.i ciekawe co u mnie będzie widać![]()
Zgadzam się u mnie też 4tydz ciąży i zrobiła usg... Sama chciała. Dla 0ewbosci czy wszystko ok..A który masz tydzień? Co wy macie za lekarzy? Mi bez problemu zrobił usg już w 4tc i było widać pęcherzyk w macicy, co było dla mnie bardzo ważną informacją, bo bałam się pozamacicznej ciąży! Musicie wybrać innych lekarzy, bo Ci to jacyś beznadziejni są...
Ja miałam usg w poniedziałek i też jeszcze nic nie było widać poza pęcherzykiem. Ale mój ginekolog ciążę potwierdził i mam założoną kartę ciąży. A według usg 5+5. A kolejną wizytę mam mieć za miesiąc7-9 tc? Ja w pierwszej ciązy miałam jakoś 6tc chyba nawet nie cały, a słyszałam piękne bicie serduszka.
Co lekarz to inna praktyka
U mnie też będzie 5 lat różnicy pomiędzy dziećmiJa to najpierw chcialam tylko jedno,a pozniej maz nie chcial a teraz nam zeszlo z 4-5 lat jak zaszlam!mysle ze jak donosze to pomylse szybko o trzecim zeby byla mala roznica,ale to sa tak odlegle marzenia ze az strach hah