Mama2018mama
Fanka BB :)
Gdy wstaje się lewa noga potem dzień nam to wynagradza i jest fajnydzisiaj wstalam lewa noga
jakoś bez humoru brzuch mam napięty
jakoś tak niemiło jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdy wstaje się lewa noga potem dzień nam to wynagradza i jest fajnydzisiaj wstalam lewa noga
jakoś bez humoru brzuch mam napięty
jakoś tak niemiło jest
U mnie prawdopodobnie teżW ogóle dzisiaj 13+0, podobno 2 trymestr się zaczął, oby tylko teraz lepiej było![]()
O tak...a najśmieszniejsze jest to że na takie komentarze pozwalają sobie politycy - czyli ludzie kompletnie oderwani od rzeczywistości i realiów...ech...W tych czasach, kobiety rodzą dla 500+, nie dlatego, że chcą i pragną być matkami. Nie wiesz?![]()
A mnie za to denerwowało a raczej nawet przykrosc sprawiało przez to że ciąża poroniona w tamtym roku i nikt o tym nie wie jak ludzie ciągle pytają kiedy drugie, przydaloby się już albo na co oni czekają??? i to jest na porządku dziennym, teraz też nie wiedzą o ciąży i mnie to tak nie rusza ale jak nie byłam to było mi przykro bo myślą że to takie pstryk palcami... Dodatkowo nie powinno to naprawdę nikogo obchodzić a to taki temat nr 1 wręczO tak...a najśmieszniejsze jest to że na takie komentarze pozwalają sobie politycy - czyli ludzie kompletnie oderwani od rzeczywistości i realiów...ech...
Ja tam nie Mogę I Tak narzekać, wiem, że czasem będzie bolało, ale zawsze takie bóle mnie przerażająa w II trym.mialo byc lepiej![]()
U mnie w rodzinie nikt nas nie naciskal z ciaza (moi rodzice tez mieli mnie po 30stceA mnie za to denerwowało a raczej nawet przykrosc sprawiało przez to że ciąża poroniona w tamtym roku i nikt o tym nie wie jak ludzie ciągle pytają kiedy drugie, przydaloby się już albo na co oni czekają??? i to jest na porządku dziennym, teraz też nie wiedzą o ciąży i mnie to tak nie rusza ale jak nie byłam to było mi przykro bo myślą że to takie pstryk palcami... Dodatkowo nie powinno to naprawdę nikogo obchodzić a to taki temat nr 1 wręcz![]()
CiiiiiWłaśnieCzęsto jak dziewczyny pisały, że im przeszły objawy, to lada chwila wracały ze zdwojoną siłą
![]()
Ja powoli wchodzę w 14 tc,jak na razie mam wrażenie ze każdego dnia brzuch jest większyU mnie teraz 14+3rosnie dzidzia juz szybciutko, bo miałam usg 2 tygodnie temu i maluszek miał 6 cm, a po 2 tygodniach juz 8,5 cm
![]()
No chyba pomyslę bo mi jakos zbyt wygodnie nie jestJa też dzis będę wcinacjadlam około 2 tyg temu i były przepyszne
Ja też spalam na brzuchu a odkąd jestem w ciąży samo automatycznie przezucilo mnie na bokmożecie kupić sobie poduchę do spania są ekstra bardzo przydatne
Dlatego wcześniej napisałam że niektórzy uważają że ciąża to temat i sprawa ogółu i ciężarna bez rad i wtrącenia swoich paru groszy rady sobie nie da. Zero poszanowania intymności drugiego człowieka.A mnie za to denerwowało a raczej nawet przykrosc sprawiało przez to że ciąża poroniona w tamtym roku i nikt o tym nie wie jak ludzie ciągle pytają kiedy drugie, przydaloby się już albo na co oni czekają??? i to jest na porządku dziennym, teraz też nie wiedzą o ciąży i mnie to tak nie rusza ale jak nie byłam to było mi przykro bo myślą że to takie pstryk palcami... Dodatkowo nie powinno to naprawdę nikogo obchodzić a to taki temat nr 1 wręcz![]()