Martxx1
Fanka BB :)
Hhaha. Wiesz co?Widziałyście ile jest odpowiedzi w tym wątku? 17k, a to dopiero pierwsze miesiące![]()
Wejdź w inne wątki i zobacz jak długo tam są a ile jest odpowiedzi
Chyba nikt tyle nie pisze co my haha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hhaha. Wiesz co?Widziałyście ile jest odpowiedzi w tym wątku? 17k, a to dopiero pierwsze miesiące![]()
Ja pierwszy raz na takim forum to nic nie wiemWydaje mi się że listę trzeba zebrac chętnych i do administratora strony zgłosić tak mi coś świta ale nie jestem pewna![]()
Moje też ruszało nóżkami i rączkami, a ja leżałam i płakałam haha ❤❤❤
Wiecie co dziewczyny, ja dziewczyny jestem taka szczęśliwa, że udało nam się zajść z moimi jajnikami i codziennie jak sobie pomyślę o tym małym stworzeniu w moim brzuchu to mam ochotę sie rozpłakać i cały czas mówić do brzucha i głaskać brzuch ❤❤❤❤
I złapałam się na tym, że całą noc trzymam brzuch ręka.
Ale też Prawda jest taka że przechodza szybko na prywatne już okolo 9 tygHhaha. Wiesz co?
Wejdź w inne wątki i zobacz jak długo tam są a ile jest odpowiedzi
Chyba nikt tyle nie pisze co my haha![]()
SmakowicieAle tu smakowite tematyu mnie dziś na obiad pieczone ziemniaki z mielonymi z wczoraj i marchewka z pomarańczą a na kolacje robie zapiekanki z bułki z pieczarkami serem ogórkiem i ketchupem
już nie moge sie doczekać
![]()
Czyli zakładają nowy prywatny wątek?Ale też Prawda jest taka że przechodza szybko na prywatne już okolo 9 tyg![]()
Taaaak, chyba z listą osób które mają do niego należećCzyli zakładają nowy prywatny wątek?
Ja mam ostatnio to samo, do prenatalnych jakoś chyba czasem sama nie wierzyłam, że udało się zajść w ciąże, a teraz? Leże i się macam po brzuszku, a jak jestem sama to gadam z dzidzią❤Moje też ruszało nóżkami i rączkami, a ja leżałam i płakałam haha ❤❤❤
Wiecie co dziewczyny, ja dziewczyny jestem taka szczęśliwa, że udało nam się zajść z moimi jajnikami i codziennie jak sobie pomyślę o tym małym stworzeniu w moim brzuchu to mam ochotę sie rozpłakać i cały czas mówić do brzucha i głaskać brzuch ❤❤❤❤
I złapałam się na tym, że całą noc trzymam brzuch ręka.
Tak po prostu..
Zwariowałam ze szczęścia![]()
Ja też hahaha!Ja mam ostatnio to samo, do prenatalnych jakoś chyba czasem sama nie wierzyłam, że udało się zajść w ciąże, a teraz? Leże i się macam po brzuszku, a jak jestem sama to gadam z dzidzią❤
W nocy też jak się budzę, to ręka na brzuszku i coraz częściej łapię się na ty, że się wzruszam na samą myśl o maluszku moim ❤❤❤❤