reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny 😄 i ja sie przywitam🤚chwile Was czytam ale napisać zdecydowałam się dzisiaj bo i dzisiaj dostałam wyniki badań prenatalnych . Miałam stracha przez wiek , mam 36 lat ale Wszystko Ok i prawdopodobnie chłopak (na 80%) ,mogę w końcu dzielić się ta informacja . Jak na razie ciąże znoszę tak sobie , męczą mnie mdłości i wymioty czego nie miałam w pierwszej ciąży . Mam już córkę 9 letnia .
Chciałam do Was dołączyć mam nadzieje ze mnie jeszcze przyjmiecie . Późno sie ujawniłam ale musiałam wiedzieć ze będzie Ok a poza tym ja również wolałabym dołączyć do zamkniętej grupy a widzę ze myślicie już o tym poważnie . Wiec jeżeli mnie zechcecie to ja bym już z Wami tak została 🙂

Cześć dziewczyny 😄 i ja sie przywitam🤚chwile Was czytam ale napisać zdecydowałam się dzisiaj bo i dzisiaj dostałam wyniki badań prenatalnych . Miałam stracha przez wiek , mam 36 lat ale Wszystko Ok i prawdopodobnie chłopak (na 80%) ,mogę w końcu dzielić się ta informacja . Jak na razie ciąże znoszę tak sobie , męczą mnie mdłości i wymioty czego nie miałam w pierwszej ciąży . Mam już córkę 9 letnia .
Chciałam do Was dołączyć mam nadzieje ze mnie jeszcze przyjmiecie . Późno sie ujawniłam ale musiałam wiedzieć ze będzie Ok a poza tym ja również wolałabym dołączyć do zamkniętej grupy a widzę ze myślicie już o tym poważnie . Wiec jeżeli mnie zechcecie to ja bym już z Wami tak została 🙂
Hejka ja 36 lat i 10 letni syn

reklama
Cześć dziewczyny 😁 mało się udzielam, chciałam poczekać do prenatalnych l. 4 lata staraliśmy się z mężem o dzidzie i wkoncu się udało ❤️ Dziś po prenatalnych 12+3, wszystko w normie, w tym momencie wyglada na dziewczynkę ale lekarz stwierdził ze może jeszcze coś się tam pojawić między nogami 😅 dzidziuś spał, jak go obudziliśmy to obrócił się tyłkiem i już się nie chciał pokazać 😒 jestem przeszczęśliwa, aż się łezka zakręciła w oku 🥰 są kobietki które są w tym samym tygodniu co ja? Jak się czujecie?

Załączniki

• CEAA2784-33BC-483F-B7D4-91668D9BD116.jpeg
    CEAA2784-33BC-483F-B7D4-91668D9BD116.jpeg
    974,8 KB · Wyświetleń: 78
  • EE1A341F-3B8C-42F8-97A2-8AC67F5891AA.jpeg
    EE1A341F-3B8C-42F8-97A2-8AC67F5891AA.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 76

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry