Mama2018mama
Fanka BB :)
A u mnie np pokazywało ilość wyświetleń zdjęć np 20Było widać, że mamy duchy po ilości wyświetleń zdjęć. Nas jest tu garstka. Nie wiem czy dobijemy do 20, a wyświetleń każdego zdjęcia ponad 100..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A u mnie np pokazywało ilość wyświetleń zdjęć np 20Było widać, że mamy duchy po ilości wyświetleń zdjęć. Nas jest tu garstka. Nie wiem czy dobijemy do 20, a wyświetleń każdego zdjęcia ponad 100..
Nie spojrzałam nawet na toByło widać, że mamy duchy po ilości wyświetleń zdjęć. Nas jest tu garstka. Nie wiem czy dobijemy do 20, a wyświetleń każdego zdjęcia ponad 100..
Mi nic nie pomaga.. Żadne mietowe rzeczy. Gumy czy cukierki. Zadne mleko. Zadna mięta. No nic..W pierwszych 2 miesiącach mialam taka że ciągle mialam łzy w oczach męczyłam się okrutnie teraz chyba się przyzwyczaiłam trochę i może lekko się zmniejszyła ale napewno odbiera radość jedzenia u mnie uważam że jest to powód ze dziecko pcha się między jelita i wypycha je do góry i dlatego też mam mały brzuch, ale to taka moja teoriaa jeśli mam coś Ci doradzić jedną jedyna rzecz jaka mi pomaga to mientusy
No i nie smażyć jeść male porcje i nie ostre![]()
to samo chciałam napisaćOhoho temat forum zamkniętego i się duchy odzywają![]()
A nie dostałaś opisu do tego badania ? Ja dostałam wynik + cały opis wyników od lekarza (lekarz interpretuje wyniki razem z badaniem USG).Dziewczyny odebrałam wyniki pappa.
Wyniki b-hcg 45.40 odpowiada 1.608MoM
Papp-a 8.170 odpowiada 1.934MoM
Kompletnie nie wiem O co kaman...pomożecie? Wszystko tu ok?
Ja się nie znam, ale poproszę o dodanie mnie do takiej listyTylko kto chętny do stworzenia tej listy?![]()
Że dopiero teraz hormony szaleją? Dre się na wszystkich, wkurzam bardzo szybko...