reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Udało mi się umówić na genetyczne do kliniki Zdrovotnia, ale dopiero na tydzień później czyli będę 13+5 z usg. Trochę się obawiam, że za późno. A tę granicę 84mm dziecko powinno osiągnąć kiedy?
Szkoda, że nie szybciej, bo miało być przed wizytą kontrolną, a będzie po. No i też przez to praktycznie miesiąc bez wizyty. Na plus, że idę do kobiety. I że płaci luxmed. ;) Chociaż trochę się bałam, że zapiszę się przypadkiem na jakieś wypiasone 3d i nie będą chcieli zwrócić. :D
Byłam na usg w 12+3 i dziecko miło 73 mm co odpowiadało 13+3 tydz. Pewnie 84mm osiągnie na przełomie 14/15 tyg.

Dziewczyny, proszę o obiektywne spojrzenie na mój problem. Z racji mojej nieszczęsnej cukrzycy ciążowej miałam pierwsza wizytę u diabetologa. Kazała mi wprowadzić dietę i prowadzić kontrolkę cukrów. Następnie, żeby nie przychodzić ponownie do poradni, to po 2 tyg.miałam wysłać na maila pani doktor fotki mojej kontrolki w wyznaczonym dniu. Minęło 3 dni, a ja nie mam żadnej od niej odpowiedzi. Powiem, szczerze, ze pomimo na oko moje cukry są ok, to chciałabym, żeby specjalista na nie spojrzał i powiedział, co i jak. I tu moje pytanie, czy dzwoniłybyście jutro do poradni prosząc o kontakt, czy czekalibyście spokojnie, dając jesCze pare dni doktor na odpisanie ? 🤷🏼‍♀️P.S. Przepraszam, za elaborat 😉😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry