Marynia88
Moderator
Ja robię rafaello z daktyli, banana i wiorek możecie? Dawajcie do mnie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robię rafaello z daktyli, banana i wiorek możecie? Dawajcie do mnie![]()
Możecie i już jedziecie [emoji16][emoji16][emoji16]Ja robię rafaello z daktyli, banana i wiorek możecie? Dawajcie do mnie [emoji39][emoji846][emoji12]
Oby negatywny i oby szybciutko wyniki. Trzymam kciukiA ja o 19.30 mam wymaz na covida. Ot efekt teleporady![]()
To zaraz, juz czekaszja, ja, ja! O 19:00 wizytuję❤
Ja dostałam ankietę na pierwszej wizycie do wypełnienia i miałam ja przynieść na kolejna . Lekarka policzyła wynik , u mnie akurat okazał się Ok ale gdyby wynik wskazywałby na depresje lekarz musi dać skierowanie do specjalistySerce boli jak się czyta takie historie...
A co do ankiet to obym się myliła ale przeszło mi przez myśl że to tylko dla wyciszenia tematu. Ankieta i co dalej?
Ja też nie otrzymałam żadnej ankiety do wypełnienia...
No to może jednak coś się rusza. Dałaś mi nadzieję.Ja dostałam ankietę na pierwszej wizycie do wypełnienia i miałam ja przynieść na kolejna . Lekarka policzyła wynik , u mnie akurat okazał się Ok ale gdyby wynik wskazywałby na depresje lekarz musi dać skierowanie do specjalisty
Nie o pytanie chodzi a o ton tego pytania. Bez urazyAle w czym jest problem ze ktoś o to pyta? Niektóre są dopiero przed prenatalnymi niektóre już dawno za nimi. Myśle ze każdy ma prawo pisac kiedy i ile chce, nie każdy ma na to czas. Bez urazy oczywiście![]()
powodzonkaDziewczyny, która dzisiaj ze mną wizytuje?ja mam na 19:00 wizytę w Luxmedzie, nie odwołali mi na szczęście
![]()
Mam nadzieję, że już dzisiaj potwierdzi mi, że to córka, bo chce kompletować powoli wyprawkę![]()
Jestem też ciekawa jak moja waga...23.09 na prenatalnych miałam +1kg, teraz wrócił mi apetyt i stale coś podjadam, brzuszek też urósł, więc coś czuję, że mogę się zbliżać do kolejnego +1kg
![]()
No to fajnieNie no kompetencji nie można mu odmówić ma ponad 20letnie doświadczenie w diagnostyce prenatalnej. Dał mi skierowanie do mastermedu to jak wymieniłam jego nazwisko lekarzowi to od razu wiedział " kto to" . Nie martw się może miał zły dzień poprostu , to już starszy gość [emoji6] prowadzę ciążę u jego syna a to cud człowiek to nie może być taki zły jako ojciec [emoji6]