Kaarcia
Fanka BB :)
O matko, ale mam teraz ochotę! Ożłopałam sie wody z ogórków kiszonych, zagryzlam jeszcze ogórem i teraz mam ochotę na słodkie picieUważaj! Mnie cola w ciąży totalnie uzależniłaPrzed ciążą mogła dla mnie nie istnieć
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko, ale mam teraz ochotę! Ożłopałam sie wody z ogórków kiszonych, zagryzlam jeszcze ogórem i teraz mam ochotę na słodkie picieUważaj! Mnie cola w ciąży totalnie uzależniłaPrzed ciążą mogła dla mnie nie istnieć
![]()
A ja nie wiem jak to możliwe, ale mój sie urodził 58cm, a ubranka w rozmiarze 56 nosił spokojnie ze 2 miesiące... mimo, ze rósł tez szybko. Nie wiem czy ja go w zaPowiem tak, gdyby w tym naszym babińcu nie było żadnych sporów to musiałybyśmy zacząć się martwić
A co do ubranek ja kupiłam synkowi 56 i 62 na początek, i tych na 56 ani razu mu nie ubrałam bo urodził się duży bobasNarazie jeszcze nic nie kupuję, choć coś tam sobie już oglądam
![]()
No to w tym wypadku podziwiam raczej Twoją zwinność w ubieraniu maleństwa. Mój pewnie też na początku wlazłby w 56 ale ja pociłam się przy ubietaniu Go w 62..A ja nie wiem jak to możliwe, ale mój sie urodził 58cm, a ubranka w rozmiarze 56 nosił spokojnie ze 2 miesiące... mimo, ze rósł tez szybko. Nie wiem czy ja go w za
male ubierałam czy on ma jakies proporcje dziwne...![]()
Może Twoje były bardziej elastyczneA ja nie wiem jak to możliwe, ale mój sie urodził 58cm, a ubranka w rozmiarze 56 nosił spokojnie ze 2 miesiące... mimo, ze rósł tez szybko. Nie wiem czy ja go w za
male ubierałam czy on ma jakies proporcje dziwne...![]()
O niee najgorzej [emoji17] dopóki dziecko nie chodzi to jedną warstwę więcej niż ja a te dreptajace to tak samo jak siebie , zawsze można sprawdzać kark czy jest gorący czy zimny [emoji4] młoda zazwyczaj jako jedyna na placu zabaw bez czapki i udało jej się przeżyć [emoji23][emoji23]Ja nigdy nie wiem, jak ubierać dzieci. Ale jedno wiem na 100% - jeśli sama mam krótki rękaw, to dziecka nie ubieram w kombinezon. A znam kilka takich przypadków. Moi przyjaciele taką metodę mieli - maj; oni porozbierani, a Marysia w kombinezonie, czapce i pod kocem. Gorączki dostała z przegrzaniaI teraz też jakieś zdjęcia jak podsyłają, to zawsze Marysia poubierana jakby na Syberię się wybierała.
Ważył 3950. I pamietam, ze te body z lidla na 56/62 ostatni raz mi ubrałam chyba jak miał pół rokuMoże Twoje były bardziej elastyczneIle Twój maluch ważył? Pamiętam też, że kupiłam becik i to była strata kasy bo jak młody ryczał i zaczął się prostować to cały ten bet się rozkładał
![]()
Córka ma tylko 7 i zaraz powiedziała ze chce kolejnego brata żeby przypadkiem nikt do jej pokoju i do jej zabawek się nie przyczepiłU mnie podobnie, z tym że różnica będzie 15 lat. Pierwsze pytanie gdy młody dowiedział się o ciąży brzmiało: „a gdzie to dziecko będzie mieszkało?”![]()
Ja poczytalam w sieci, sa fajne listy wyprawek i tam sa podane tez ilości ubranek itp.A ja mam pytanie do mam, które już mają dzieci ... ile ciuszków kupić na początek ? Ile bodziaków /pajacyków / spodenek ? Jak u Was z rozmiarami ? Czy wasze dzieci na początku nosiły te mniejsze rozmiary typu 50/56 czy lepiej kupować większe ?![]()