Lili90
Fanka BB :)
Spokojnie mogła się owulacja przesunąć nie ma co się od razu załamywać. Trzeba być dobrej myśli i powtórzyć za tydzień.Jestem po, pusty pechrzyk bez zarodka, a to juz 7tc, wiec raczej nic z tego![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie mogła się owulacja przesunąć nie ma co się od razu załamywać. Trzeba być dobrej myśli i powtórzyć za tydzień.Jestem po, pusty pechrzyk bez zarodka, a to juz 7tc, wiec raczej nic z tego![]()
Mam to samo,tyle,że ja nie biorę żadnych leków. Zero bólów od 2dni.Dokladnie taka dama historia u mnie
Dzis i wczoraj czuje sie jak nie w ciazy,nawet brzuch nie boli moge robic wszystko,boje sie ze znow sie nie rozwija nic.Myslicie ze dushpaston moze wyciszac objawy np bole brzucha?
Ilu dniowe miałaś cykle i kiedy om?Jestem po, pusty pechrzyk bez zarodka, a to juz 7tc, wiec raczej nic z tego![]()
A ilu dniowe masz cykle? Może wszystko później nastąpiło? Ja dzisiaj mam 6+6 i dzisiaj mam wizyte. Staram sie nie panikować i mam nadzieję, że zobaczę dzisiaj chociaż pecherzyk z całkiem żołtymJestem po, pusty pechrzyk bez zarodka, a to juz 7tc, wiec raczej nic z tego![]()
kochana a który masz tydz?Nie pochwaliłam się jeszcze wczorajszą wizytą. Więc serduszko jest, młode ma już 1cm wzrostu. Kolejna wizyta za 2 tygodnie. Wcześniej wyniki, ten cały "powitalny" zestaw za 300zł.
Chciałam wyprosić luteinę, bo miałam 2x kilkudniowe plamienia ale jednak lekarz poraz kolejny mi przypomniał, że luteina to nie panaceum. 90% powodów poronień to wady zarodka i tu progesteron nie pomoże.
Na szczęście obecnie nie plamię ale jakoś czuję, że jeszcze to wróci. Doktor mówi, że jeśli wróci, to wtedy będziemy się martwić a na razie ciąża jest prawidłowa.
Myślę sobie, że te moje plamienia mogły wynikać z dźwigania starszego synka. Teraz staram się go nie podnosić, jak nie muszę i obecnie jest spokój.
Zobacz załącznik 1162181
Ja biore prenatal uno polecili mi je w szpitalu wlasnie dlatego ze zawierają tą cholineDziewczyny wyluzujcie! Ja naprawdę nie wiem jak wy co chwilę możecie sobie coś wymyślać i się martwić. Dajcie dzidzi rosnąć! To wiadome że zakuję tutaj, zaboli podbrzusze, dopóki nie ma krwi lub skurczy to dajcie sobie spokój. Ja też tak mam! Tu jeden jajnik jakby miał pęknąć, tu zaraz na dole mnie zakuje.. A jeszcze ani jednego usg nie miałam i nie panikuje..
Bardziej mnie interesuje ta witamina choline, w pl można ją bez problemu kupic czy jest w multiwitaminie i jaki koszt?
Tez biore je i tez maja choline,musze poczytac co ona dajeJa biore prenatal uno polecili mi je w szpitalu wlasnie dlatego ze zawierają tą choline
Pierwszy pakiet badan do 10tygodnia prywatnie kosztuje do 400zl w zależności od laboratoriumPo pierwsze gratulacje,A po drugie-to badania prywatne tyle kosztują?![]()
Zapobiega mutacjom genetycznym zarodka które są powodem poronieniem w większości sytuacjiTez biore je i tez maja choline,musze poczytac co ona daje
Po pierwsze gratulacje,A po drugie-to badania prywatne tyle kosztują?![]()
Super a w ktorym tygodniu jestes juz?
Dziś 7+3 wg. OM, wg usg wczoraj było 7+1 więc wszystko się zgadza.kochana a który masz tydz?![]()