Mama2018mama
Fanka BB :)
Tak. Mi usg starczy na 3 dniCzy wy też tak macie że jakiś czas od badania USG to zaczynacie się zastanawiać czy wszystko ok? Mu tej pewności starcza na ok 1,5 tygodnia. A najblizsza wizyta dopiero 27.10... :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak. Mi usg starczy na 3 dniCzy wy też tak macie że jakiś czas od badania USG to zaczynacie się zastanawiać czy wszystko ok? Mu tej pewności starcza na ok 1,5 tygodnia. A najblizsza wizyta dopiero 27.10... :/
Zdecydowanie... Ostatnio byłam 14go września , potem 1 października podjechałam po l4 i wyblagalam szybkie USG (dobrze,że mój lekarz wie,że jestem panikara) - na tydzień wystarczyło i teraz jak na zbawienie czekam na piątek na prenatalne.. potem normalną wizyta tez 27go i znów będę się stresowac prawie cały miesiącCzy wy też tak macie że jakiś czas od badania USG to zaczynacie się zastanawiać czy wszystko ok? Mu tej pewności starcza na ok 1,5 tygodnia. A najblizsza wizyta dopiero 27.10... :/
Zatem chętnie wpisuje sie w taki scenariuszżona mojego kuzyna jest stworzona do bycia w ciąży i rodzenia dzieci, ona nie dość, że przechodzi ciążę tak, że poza brzuchem kompletnie po niej nie widać i czy dziewczynka, czy chłopak ona czuję się rewelacyjnie to na dodatek rodzi dzieci w 20minnie wiem jak ona to robi, już trójkę dzieci tak urodziła
fajnie, że nie jestem sama, bo tu większość zdrowe odżywianie, woda itp, a ja słodkie na potęgę, Pepsi i chipsyOooo a myślałam, że tylko mnie ciągnie do takich napitków jak cola, Pepsi i tym podobne![]()
Wiesz , że nie wiem... [emoji1745] Nic nie słyszałam na ten temat ale staram się wiedzieć jak najmniej [emoji6]@Kamiśka :) tak z innej beczki.
W Białym już zamknęli oddziały onkologiczne? [emoji2959]
U mnie w mieście nie jest najgorzej jeżeli prowadzisz u nich ciążę to 2900 naturalny i 3500 CC drożej jest jak się u nich nie prowadzisz od początku. Cena jest tylko za " opiekę" poporodową bo mają podpisany kontrakt z NFZ i za poród oni im zwracają [emoji6] dziewczyny pisały tutaj o kosztach rzędu 8-12 tyś - paranoja [emoji1751]Tylko ze to droga impreza i pewnie nie dla kazdego:/niestety
Tez tak mam, 1faza 45min, 2faza 3min, lozysko 5minMoja siostra miała w karcie wpisany czas porodu 5min![]()
Kobieto gdyby nie cukrzyca to też bym z Wami piątkę zbiła [emoji23][emoji23][emoji23][emoji137]fajnie, że nie jestem sama, bo tu większość zdrowe odżywianie, woda itp, a ja słodkie na potęgę, Pepsi i chipsy [emoji33][emoji33][emoji33][emoji85][emoji85][emoji85]
Łooo zazdro [emoji7][emoji7] ja 14 godzin...Tez tak mam, 1faza 45min, 2faza 3min, lozysko 5min
Szybko poszlo, ale czas 1 fazy oszukany bo jak przyjmowali mnie na porodowke to mialam juz 7cm i glowka wstawiona w kanale, no i urodzilam core w niepeknietym worku owodniowym, dopiero jak mialam ja na brzuchu to rozcieli i wypelza![]()
Mama dziś mi coś wspominała. Jak mi okropnie szkoda i żal chorych na nowotworyWiesz , że nie wiem... [emoji1745] Nic nie słyszałam na ten temat ale staram się wiedzieć jak najmniej [emoji6]