Kaarcia
Fanka BB :)
Żartujesz?! To juz jest naprawdę nieludzkieCo za zdzierstwo! Chociaż dziś znajoma mówiła mi, że ona u swojej ginki w Łodzi płaci 280 zł za wizytę bez usg... Ja z usg w tym samym mieście płacę 180 zł. Przesadzają już trochę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żartujesz?! To juz jest naprawdę nieludzkieCo za zdzierstwo! Chociaż dziś znajoma mówiła mi, że ona u swojej ginki w Łodzi płaci 280 zł za wizytę bez usg... Ja z usg w tym samym mieście płacę 180 zł. Przesadzają już trochę![]()
Ja za wizytę z USG płacę 280 [emoji1751][emoji1751] też uważam że to gruba przesada ale cóż zrobić [emoji1745]Co za zdzierstwo! Chociaż dziś znajoma mówiła mi, że ona u swojej ginki w Łodzi płaci 280 zł za wizytę bez usg... Ja z usg w tym samym mieście płacę 180 zł. Przesadzają już trochę [emoji2356]
Jezu to mój lekarz jest Aniołem.. ja za wizytę z USG, cytologia place 100zl.. może dlatego,że ma mega tłumy pacjentek, do tego stopnia,że nowych już nie przyjmuję.. przed ciążą jak musiałam częściej przyjść, albo przepisywał jakieś leki to wiele razy nie brał nic..Co za zdzierstwo! Chociaż dziś znajoma mówiła mi, że ona u swojej ginki w Łodzi płaci 280 zł za wizytę bez usg... Ja z usg w tym samym mieście płacę 180 zł. Przesadzają już trochę![]()
Jesteście terrorystkisłuchaj, w torcie najważniejszy jest smak, bo co z tego, że ładny jak w smaku taki sobie albo wręcz niejadalny?niektóre z cukierni takie są, wygląd super, a smak mocno przeciętny
...budyniowy brzmi super!.
niedawno robiłam takie ciasto, które miało jedną masę budyniową miętową na bazie budyniu waniliowego i landrynek miętowych i było rewelacyjne w smaku
![]()
Ta ginka ma rzeszę wiernych pacjentek, którym prowadzi wszystkie ciąże. I mojej koleżance także prowadzi kolejną ciążę. Ona nie wyobraża sobie nikogo innegoŻartujesz?! To juz jest naprawdę nieludzkiea swoją droga czemu koleżanka tak sie trzyma tej ginekolog? Przecież na tych samych warunkach, bez usg to i na NFZ można chodzić.... ja płace 200zl z usg, również usg genetyczne bez dopłaty i ginekolog ma u siebie właśnie sprzęt nowoczesny, wiec myśle, ze jest dobrze
a w 1 ciazy to jeszcze na luxmed przyjmował, wiec juz w ogóle miałam luksus.
Kamiśka, ale masz już USG w cenie więc i tak lepiejJa za wizytę z USG płacę 280 [emoji1751][emoji1751] też uważam że to gruba przesada ale cóż zrobić [emoji1745]
BudyńJesteście terrorystki@M_P_90
i @KobzikRobicie takie piękne torty
kocham torty, ze bede o nich śnić i slinic sie przez sen
![]()
! A kto zaczał, no kto @Patii_666
.
U Mamy jest Sis i robi właśnie mix brownie, murzynka z orzechami włoskimi, powiedziałam ze ma zrobić więcej i mi przywiezc najdalej w środę!
Jutro zrobię sobie chociaz budyn i poleje sokiem malinowym! Bo weekend dopiero sama ciasto strzelę!
No to mnie swędzi, ale nie wiem czy coś czujeDzis w pracy po lewej stronie czulam jakby gilgotanie pod skora,jakby mnie ktos piorkiem smyral,i tak sie zastanawiam czy to to...14+5
Swedzialo troche,musialam sie podrapac
Super bruszek!!!nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja to rosnę z dnia na dzień...dzisiaj jak się zobaczyłam w lustrze to byłam w szoku, że ten brzuszek już jest taki duży
chciałam sobie kupić sukienkę na święta, ale no chyba jeszcze się wstrzymam, bo kupię i wyjdzie, że w grudniu się w nią nie zmieszczę
![]()
Wooo, pokaźny brzunionie wiem jak wy dziewczyny, ale ja to rosnę z dnia na dzień...dzisiaj jak się zobaczyłam w lustrze to byłam w szoku, że ten brzuszek już jest taki duży
chciałam sobie kupić sukienkę na święta, ale no chyba jeszcze się wstrzymam, bo kupię i wyjdzie, że w grudniu się w nią nie zmieszczę
![]()
No mnie to nie dziwi od lat tak jest tak w prywatnej opoece med.w Wawie. Mialam latami abonament w Centrum Medyczne Damiana, teraz Luxmed i w obydwu tak samo, wizyta, USG oddzielnie i to błędne koło i polowanie na wizyty, dodarkowo jak sie pracuje to poluje się na wizyty rano lub po południu.Dla mnie to trochę dziwne jak lekarz nie ma usg w gabinecie, pierwszy raz spotkałam się z tym właśnie w enel-med, poszłam zestresowana z plamieniem, a ona mogła mi wystawić tylko skierowanie na usg, mimo, że pokój z usg był obok gabinetu. Niby w trybie pilnym, ale oczywiście brak terminów, najbliższy za 7 dni. Siedziałam pół dnia i odświeżałam stronę, żeby załapać się na coś wcześniej, zwolnił się jeden na następny dzień. Pojechałam więc znów, a mam ponad 20 km, do tej samej placówki, tym razem pokój obok niż ten dzień wcześniej. Po usg lekarka napisała wskazanie - do pilnej konsultacji z lekarzem prowadzącym, i znów polowanie na wizytę do lekarza prowadzącego, gdzie oczywiście brak terminów![]()