Madllen_pleasure
Fanka BB :)
Tak, tabletki Euthyroxu są podzielneDziewczyny bo do mojego lekarza się dodzwonić to masakra dzwoniłam na rejestracje po receptę na euthyrox powinnam dostać 25 a dali na 50 , jak będę brać po pół to będzie ok. ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, tabletki Euthyroxu są podzielneDziewczyny bo do mojego lekarza się dodzwonić to masakra dzwoniłam na rejestracje po receptę na euthyrox powinnam dostać 25 a dali na 50 , jak będę brać po pół to będzie ok. ?
Jakkolwiek się to nazywa, nie mogę spać po nocachJa słyszałam ze ten znn to ściemawymlona przez koncerny farmaceutyczne
.
A ja wyrzuciłam, doszłam do wniosku, że może komuś bardziej się przyda kasa z niej. A ja po nim nie chciałam mieć nic. Nawet kasy z tego gównaAle tylko te po byłych mezach
Chcoiaz ja swoją sprzedałem po rozwodzie![]()
DokładnieBo to sie penwie rozgrywa o ph w moczu![]()
Trudno wyczuć jak to jestKurcze taką mialam nadzieje ze 3 będzie córa.. Lekarz mowi ze za wczesnie bo wdg usg 12+2 i ze sam niewie. Ale jak wyszlam od. Niego to dopiero to zobaczyłam. Co on tego nie widzial?
Ja już pojadłamTrzeba cos na noc zjeść, myciu i paciu!![]()
Myślę, że tutaj może być takie jakby wróżenie z ph moczu, może przy różnym stężeniu wychodzi inny kolor w reakcji z KretemKurna, nie mam pojęciaJednak żeby nie być gołosłowną dogrzebałam ten artykuł
![]()
Hej dziewczyny. Kogo widzicie na zdjeciu?