Madllen_pleasure
Fanka BB :)
Tak, tabletki Euthyroxu są podzielneDziewczyny bo do mojego lekarza się dodzwonić to masakra dzwoniłam na rejestracje po receptę na euthyrox powinnam dostać 25 a dali na 50 , jak będę brać po pół to będzie ok. ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, tabletki Euthyroxu są podzielneDziewczyny bo do mojego lekarza się dodzwonić to masakra dzwoniłam na rejestracje po receptę na euthyrox powinnam dostać 25 a dali na 50 , jak będę brać po pół to będzie ok. ?
Jakkolwiek się to nazywa, nie mogę spać po nocachJa słyszałam ze ten znn to ściemawymlona przez koncerny farmaceutyczne
.
A ja wyrzuciłam, doszłam do wniosku, że może komuś bardziej się przyda kasa z niej. A ja po nim nie chciałam mieć nic. Nawet kasy z tego gównaAle tylko te po byłych mezach
Chcoiaz ja swoją sprzedałem po rozwodzie![]()
DokładnieBo to sie penwie rozgrywa o ph w moczu![]()
Trudno wyczuć jak to jestKurcze taką mialam nadzieje ze 3 będzie córa.. Lekarz mowi ze za wczesnie bo wdg usg 12+2 i ze sam niewie. Ale jak wyszlam od. Niego to dopiero to zobaczyłam. Co on tego nie widzial?
Ja już pojadłamTrzeba cos na noc zjeść, myciu i paciu!![]()
Myślę, że tutaj może być takie jakby wróżenie z ph moczu, może przy różnym stężeniu wychodzi inny kolor w reakcji z KretemKurna, nie mam pojęciaJednak żeby nie być gołosłowną dogrzebałam ten artykuł
![]()
Hej dziewczyny. Kogo widzicie na zdjeciu?