M_P_90
Fanka BB :)
No to chyba też napisze, bo 90 dni czekania na łaskawą decyzje to jest kpinaJa będę pisać skargę do kierownika oddziału ZUS i do recznika praw obywatelskich ponoć to działa i nagle po interwencji pieniądze się znajdują [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to chyba też napisze, bo 90 dni czekania na łaskawą decyzje to jest kpinaJa będę pisać skargę do kierownika oddziału ZUS i do recznika praw obywatelskich ponoć to działa i nagle po interwencji pieniądze się znajdują [emoji6]
ja jestem po macierzyńskim i znając moją szefową to po powrocie wreczyłaby mi wypowiedzenie, więc musiałam iść od razu na L4 żeby mieć umowę przedłużona do porodu, chociaż powinnam mieć na czas nieokreślony, bo ta była na 33 msc...Było sporo artykułów w tym czasie, ja na szczęście nie musiałam czekać aż tak długo.
Ale kobiety w ciąży pisały, że po 3-4 miesiące czekają. Pisma do Zusu nie pomagały..
Ja na razie pracuje, bo właśnie boję się, że nie będą mi płacić w terminie.
Śliczny!!! Brawo! to juz 2 Mamy mamy dziergajace. Zazdroszczę umiejętności i czasuDziewczyny, kocyk dla mojego Jasia się robi. Nie jest idealny podobnie jak jego mama ale jest z serduszka dla serduszka. Mojego
![]()
Szydełkowanie mega odpręża i wciąga. Najgorzej jak później pomocnik podrasta i można zapomnieć o liczeniu oczek czy swobodnym szydełkowaniu. Ja mimo że też początkująca musiałam odstawić szydełko, bo poprostu się nie dało. Może wrócę do tego jak dzieci podrosną. Chociaż mam chrapkę w tym roku na ozdoby na choinkę...Moje wyroby się nadają się do sprzedania. Zaczęłam się w to bawić jakieś dwa tygodnie temu i jeszcze długa droga przede mną żeby dojść do perfekcjiale fakt, mega mnie to odpręży i cieszy
![]()
Do śnieżynek zabierałam się już dwa razy i za każdym razem prujeSzydełkowanie mega odpręża i wciąga. Najgorzej jak później pomocnik podrasta i można zapomnieć o liczeniu oczek czy swobodnym szydełkowaniu. Ja mimo że też początkująca musiałam odstawić szydełko, bo poprostu się nie dało. Może wrócę do tego jak dzieci podrosną. Chociaż mam chrapkę w tym roku na ozdoby na choinkę...![]()
ja jestem po macierzyńskim i znając moją szefową to po powrocie wreczyłaby mi wypowiedzenie, więc musiałam iść od razu na L4 żeby mieć umowę przedłużona do porodu, chociaż powinnam mieć na czas nieokreślony, bo ta była na 33 msc...
Szok i niedowiarzaniemogłam na spokojnie doczytać, A mamusie to śpią? Siku Nie męczy? Mnie zbudzilo O 3 i mamy za swoje. Tatuś wstał i stwierdził, że jedziemy do Jego Taty na grób, bo we wszystkich świętych pewnie nie ruszymy
200km drogi przed nami i ruszamy hihi. To se pospalam
![]()
Super. Ja dla mojego Jasia szyłam literki nad łóżeczkoDziewczyny, kocyk dla mojego Jasia się robi. Nie jest idealny podobnie jak jego mama ale jest z serduszka dla serduszka. Mojego
![]()