Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
plus do tego dwie mamy robiące extra tortyŚliczny!!! Brawo! to juz 2 Mamy mamy dziergajace. Zazdroszczę umiejętności i czasu!
Hej, ja jakaś rozdrażniona jestem, nie umiem do końca określić dlaczego i jakieś dziwne użalanie nad sobą mi się niedawno włączyło...a tego bardzo nie lubię. Teraz czuję że się powoli uspokajam ale takie stany mam nie pierwszy raz...Dzień dobry Mamuśki!
Jak samopoczucie z rana?
Za wszystkie wizyty dziś trzymam mocno kciuki! ♡
Miłego dnia![]()
Też tak miewam... I nie mam na to sposobu... Czekam aż przejdzieHej, ja jakaś rozdrażniona jestem, nie umiem do końca określić dlaczego i jakieś dziwne użalanie nad sobą mi się niedawno włączyło...a tego bardzo nie lubię. Teraz czuję że się powoli uspokajam ale takie stany mam nie pierwszy raz...
Ma może któraś z Was Mamusie podobnie czasami? Jak sobie z tym radzicie?
Mam bardzo często. Te hormony to jakaś masakra. Sama ze sobą czasem nie wytrzymujeHej, ja jakaś rozdrażniona jestem, nie umiem do końca określić dlaczego i jakieś dziwne użalanie nad sobą mi się niedawno włączyło...a tego bardzo nie lubię. Teraz czuję że się powoli uspokajam ale takie stany mam nie pierwszy raz...
cześć z samego ranaHej, ja jakaś rozdrażniona jestem, nie umiem do końca określić dlaczego i jakieś dziwne użalanie nad sobą mi się niedawno włączyło...a tego bardzo nie lubię. Teraz czuję że się powoli uspokajam ale takie stany mam nie pierwszy raz...
Ja narazie też czekam, czasem jest tak że to przechodzi równie szybko i nagle jak przyszło i nie czuje się wtedy jak całkiem zdrowa psychicznie osoba - 5 sekund wcześniej normalnie aż widać pioruny nad moją głową a za sekunde uśmiechnięta oaza spokojuTeż tak miewam... I nie mam na to sposobu... Czekam aż przejdzie![]()
Oby to były hormony.Mam bardzo często. Te hormony to jakaś masakra. Sama ze sobą czasem nie wytrzymuje
Ja staram się spać, żeby nie brac do glowy i sie nie nakręcać![]()
Ja dzisiaj to samo pół nocy spać nie mogłam.. Pełno myśli.Oby to były hormony.
Ja nie mogę wtedy właśnie już usnąć bo w głowie miliony myśli.