Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mam 6.11Masz wizytę 6.11? Ja też, ale to będzie wizyta u gina bez USG...
masakra, nie miałam nawet pojęcia o istnieniu tej chorobyWirus Bostoński... Moja młoda przyniosła z przedszkola, jeden dzień gorączki 40 stopni, potem ból gardła, a na końcu bił dłoni i stóp ale wnętrz ( wychodzi wysypka,która boli jak odparzenia). Pamiętam jak mala nie chciała jeść wtedy kompletnie nic i denerwowałam się i wzywałam, a później miałam wyrzuty sumienia, bo ja nie byłam w stanie przełknąć nic prócz mleka zimnego. Całe gardło w pęcherzachpech chciał,że akurat byłam na początku ciąży o której nie wiedziałam, a która później obumarła. Lekarz twierdzi,że nie powinno to mieć wpływu,ale jakoś ciężko mi uwierzyć biorąc pod uwagę,że po jakimś miesiącu od zakończenia choroby i młodej i mnie odeszły paznokcie u rąk i nóg. Nie wszystkie ale kilka, całkowicie.. Więc jakiś wpływ to musi mieć na organizm.. Szczerze mogę powiedzieć,że to była najgorsza choroba jaka przeszłam z takich zakaźnych.. coś okropnego..
Super [emoji7][emoji7][emoji7] mam tak samo [emoji7] jest po lewej stronie pod pępkiem [emoji3590] K gadał że to pewnie jelita i się nie zna bo opatrunek po amnio mam tuż obok [emoji3590]A ja muszę się pochwalić, bo nie wytrzymam!
Maluch mój szturcha mnie już w brzuch. A jak mu odpowiadam, to lekko już podkopuje [emoji7][emoji7][emoji7] już jest wyżej. Czuję go w różnych miejscach [emoji7]
I to na pewno nie są jelita, bo jelita nie oddają kopów [emoji4][emoji4][emoji4]
Zadałam pytanie KIEDY iiiiiii cichosza [emoji1751][emoji1751] co ja mogę jak nic nie mogę [emoji1745]
Zazdroszczę! Który tydzień ? Coś kojarzę, że jakos jesteśmy na podobnym etapie. U mnie dzisiaj 17+4. Kilka dni temu czułam takie podszczypywanie od środka ale póki co nic więcej się nie dzieje. Na pewno przyjdzie jeszcze na to czasA ja muszę się pochwalić, bo nie wytrzymam!
Maluch mój szturcha mnie już w brzuch. A jak mu odpowiadam, to lekko już podkopujejuż jest wyżej. Czuję go w różnych miejscach
![]()
I to na pewno nie są jelita, bo jelita nie oddają kopów![]()
Ja to myślę, że oni celowo tak się ociągają bo przy naszej bujnej tematyce to mamy rekordowe rzesze cichych czytelniczek (czytelników)Zadałam pytanie KIEDY iiiiiii cichosza [emoji1751][emoji1751] co ja mogę jak nic nie mogę [emoji1745]
Ale fajowskoA ja muszę się pochwalić, bo nie wytrzymam!
Maluch mój szturcha mnie już w brzuch. A jak mu odpowiadam, to lekko już podkopujejuż jest wyżej. Czuję go w różnych miejscach
![]()
I to na pewno nie są jelita, bo jelita nie oddają kopów![]()