Monika2211
Fanka BB :)
Używam babcinych majtów od 2 tygodni i są genialneZamówiłam poduchę i babciowe majty. Chciałam jeszcze jakieś piżamy i już do karmienia jakby co i nic nie znalazłam fajnego. Ubrania ciążowe jakieś brzydkie były.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używam babcinych majtów od 2 tygodni i są genialneZamówiłam poduchę i babciowe majty. Chciałam jeszcze jakieś piżamy i już do karmienia jakby co i nic nie znalazłam fajnego. Ubrania ciążowe jakieś brzydkie były.
Ototto Wszystko możliwe [emoji23][emoji23][emoji23]Ja to myślę, że oni celowo tak się ociągają bo przy naszej bujnej tematyce to mamy rekordowe rzesze cichych czytelniczek (czytelników) [emoji16][emoji23]
I co dentysta mówi że masz teraz w ciąży wyrywać? Czy poczekać?Dziewczyny... czy któraś z Was miała taką sytuację, że dopadł ją w ciąży potworny ból zęba i okazało się, że jest on do wyrwania ?
Wczoraj mnie taki ból dopadł... dzisiaj udało mi się wcisnąć do dentysty i okazało się ze 7 i 8 do wyrwania....![]()
Ja też zakupiłam 5pak ale to się okazały figi a ja chciałam takie z golfem do pępka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1751]Używam babcinych majtów od 2 tygodni i są genialne [emoji7]
Wiesz co teraz jakoś nie słyszę żeby dzieciaki chorowały, u nas młoda miała 4-5 lat, to część przedszkola po kolei, ale pociesze Cię,że bardzo rzadko łapie dorosłych. Ja akurat byłam w tym niewielkim procenciemasakra, nie miałam nawet pojęcia o istnieniu tej chorobyto co opisujesz to jakiś horror...mam nadzieję, że u nas nikt nigdy nie zachoruje na to paskudztwo
że nie można czekać.. i jak to jest drugi trymestr to najprędzej teraz w drugim trymestrze to można zrobic..I co dentysta mówi że masz teraz w ciąży wyrywać? Czy poczekać?
Ktory tydzien??superA ja muszę się pochwalić, bo nie wytrzymam!
Maluch mój szturcha mnie już w brzuch. A jak mu odpowiadam, to lekko już podkopujejuż jest wyżej. Czuję go w różnych miejscach
![]()
I to na pewno nie są jelita, bo jelita nie oddają kopów![]()
Ja mam właśnie te z golfemJa też zakupiłam 5pak ale to się okazały figi a ja chciałam takie z golfem do pępka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1751]
Jutro zaczynam 17.Zazdroszczę! Który tydzień ? Coś kojarzę, że jakos jesteśmy na podobnym etapie. U mnie dzisiaj 17+4. Kilka dni temu czułam takie podszczypywanie od środka ale póki co nic więcej się nie dzieje. Na pewno przyjdzie jeszcze na to czas![]()