Loli05
Fanka BB :)
Ja mam przeciagniety skrot do tej strony na pulpit i tak wchodze we wszystko.nie mam appki,jak klikam na skrot to tak jakbym sie logowala na strone baby boom odrazu,moze tak sprobuj?Kochana spokojnie jakos cie tam wcisniemy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam przeciagniety skrot do tej strony na pulpit i tak wchodze we wszystko.nie mam appki,jak klikam na skrot to tak jakbym sie logowala na strone baby boom odrazu,moze tak sprobuj?Kochana spokojnie jakos cie tam wcisniemy
Jesteś jesteś.W przegladarce tez nie moge. A jestem dodana?
Ja nie mam kontroli nad lista,ale jestes z nami dlugo wiec nie widzialabym powodu czemu nie,Kamisia tez Ci probuje pomoc wiec ona cie pewnie dodala ale jakos nie mozesz sie podlaczycW przegladarce tez nie moge. A jestem dodana?
czary mary bo w przegladarce tez nie dziaka jak z linku wchodzęJa mam przeciagniety skrot do tej strony na pulpit i tak wchodze we wszystko.nie mam appki,jak klikam na skrot to tak jakbym sie logowala na strone baby boom odrazu,moze tak sprobuj?
A postępowała zgodnie z instrukcją od administratora głównego forum? Powinnaś dostać wiadomość prywatną, jeśli jej nie odczytała jeszcze to wejdź w nią i postępuj zgodnie z instrukcją, a jak to nie pomoże to napisz do głównej administratorkiNo ja,właśnie
nie moge wejsc
A no właśnie każda dziewczyna która ma dostęp powinna dostać wiadomość na forumowa skrzynkę z adresem dostępu.A nie dostałyscie @ od adminki z linkami apka, strona?
po prostu w tematach zamknietych mam pusto nic do wyboruJa nie mam kontroli nad lista,ale jestes z nami dlugo wiec nie widzialabym powodu czemu nie,Kamisia tez Ci probuje pomoc wiec ona cie pewnie dodala ale jakos nie mozesz sie podlaczyc
Probuje cie wywolac na prywatnym,nienwiem czy tak moznapo prostu w tematach zamknietych mam pusto nic do wyboru